Realitati Urbane
|
27 Sep 2010, 11:18
|||
|
|||
OOC: multumesc pentru comentarii, sper sa va placa si continuarea! Scuze ca scriu asa repede si nu va las timp sa comentati, dar acum am prins si eu un calculator
![]() Diminata urmatoare suna interfonul. In ultimele zile nu raspunse la telefon, e-mailuri, ba chiar dadu si interfonul pe silentios, astfel incat acesta sa scoata doar un bip, la inceputul apelului. Insa in dimineata aceea se hotara totusi sa raspunda, ba chiar il si lasa pe prietenul lui, Rich, sa urce. Acesta a intrat in apartament zambind si, dupa ce dadu mana cu Andrew, incepu sa ii povesteasca tot felul de chestii, mai ales faptul ca in scoala era considerat un erou fiindca il infruntase pe Satana, desi era intr-a XII-a, an in care trebuia sa se puna bine cu el, caci el preda matematica, materie destul de importanta. Iar Andy ii povesti faptul ca Erika il parasise si ca nu putea sa o uite, sa si-o scoata din cap. Rich parea foarte surprins ca cel mai bun prieten al sau sa putut atasa in asemenea hal de o fata, mai ales de una dintr-a X-a.
-Tu nu intelegi frate! Ea nu e doar o "puicuta" cum ii spui tu! Ea chiar ma intelegea, ba chiar pot spune ca ma completa, frate! -Nu te aprinde asa de tare batrane! Hai mai bine jos la idioti, ca sa iti mai revii! Andy aproba aceasta afirmatie. Da maicata unde e? -Pe marte cu rolele, raspunse gazda in timp ce isi schimba tricoul, dupa care inchise televizorul si stranse un pic din camera. Apoi au coborat, unde Andy a fost felicitat si de restul gastii pentru isprava lui. In sa fericirea i-a fost curmata repede, caci de dupa colt aparau un par roscat, foarte cunoscut: Erika. Se apropria de gasca de baieti cu un zambet mieros. Ii saluta pe toti, pe rand, pana sa ajunga la fostul ei iubit. La el s-a oprit si i-a adresat o privire total diferita de cea din visul lui. -Pe mine nu vrei sa ma saluti? Sau poate nu mai stii cum ma cheama? Pai in trei zile omu' uita multe, nu? -Andy, nu te ambala, te rog! zise roscata, cu o voce aproape trista. Ma gandeam la ce sa iti spun. Eu vreau sa ramanem prieteni, nu trebuie sa se intample asa ceva! Ea aproape plangea. -Si eu vreau multe, de exemplu...sa beau ceva. Haideti, baieti! Vocea lui Andy era sarcastica si rautacioasa. Prea sarcastica si rautacioasa, caci se adresa fetei pe care o iubea mai mult decat orice. Si Rich observa asta, asa ca sari repede si propuse sa il cinsteasca pe Andrew pentru "lupta" verbala cu Satana, dupa care i-a condus pe toti spre magazin, ca sa cumpere beri, lasand-o pe Erika in urma, uitanduse dupa ei... Va urma...
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|