Ohh no, troubles !
|
27 Sep 2010, 14:19
|||
|
|||
La pranz auzisem despre o misterioasa oglina care se afla in castel...aceasta oglinda iti putea arata cele mai ascunse dorinte...asa ca in acea seara mi-am pus in gand sa ma duc sa fac o vizita in sala oglinzi sa verific zvonurile!
(se lasase seara)..am iesit tiptil din dormitorul Astropufilor si m-am strecurat pe colidoare dupa fiecare statueta pentru a nu fi vazut ajuns aproape de sala oglinzi...am vazut iesind pe usa o fata cu par castaniu o cunosteam de la orele de potiuni...era Victoria ....iesise foarte nervoasa din camera... O fi vazut ceva ce ii displacea ...cine stie ....dupa ce disparuse de pe colidor ma apropi de intrarea in Camera Oglinzi lui Erised...cand aud niste pasi venind din interiorul Camerei... -La naiba cine o mai fi si acum ...prea multa lume aici ar trebui sa se faca o ora de curs...ori sa se dea bilete pentru camera si incerc sa ma ascund dupa Grifonul de piatra de langa usa!... -Sper sa nu ma fi vazut am soptit..usor! ...imi mai venise un gand foarte greu...(-Doamne acum ar mai fi minunat sa se intoarca Victoria) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|