Romantic Incurabil
|
27 Sep 2010, 14:58
|||
|
|||
I
Ashlyn, atata pot sa rad de glumele tale si acel uuuuuu ma da pe spate ![]() Bella, ai o mare calitate.. Atentia... Bravo II ~1~ Acum vreau sa-mi spun parerea despre poezii : Sunt superbe, absolut minunate. Printre toate strofele ai strecurat una cu o insemnatate extraordinar de mare, e preferata mea, e mult mai mult decat ma asteptam de la oricine... Cu totii suntem atat de la fel si totusi diferiti... Quote:Speranta a zilei de azi Chiar ai talent, cand am citit desi era ceva profund, mi-a asternut un zambet usor pe buze. Cu toate ca suntem 2 oameni ce nu s-au privit niciodata in ochi, 2 oameni ce nu s-au atins niciodata, 2 oameni ce nu si-au simtit rasuflarea calda, insa 2 oameni ce se cunosc, se cunosc mai bine decat isi dau seama... ~2~ Cand am auzit ca acest totpic a fost dedicat....MIE...Am crezut ca glumesti, credeam ca sunt doar vorbe in vant, insa cand am citit aceste randuri mi-am dat seama ca nu este asa. Unele lucruri sunt atat de greu de descris in cuvinte..... Ai in fata ochilor o viata fara sperante, insa tu trebuie sa fi speranta... Sincer imi place foarte tare Bravo Slin ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|