Scrie shi u!!!
|
13 Sep 2007, 15:41
|||
|
|||
... Colt latra la ei vreo 20 de minute.
- Hei, Colt, nu ne recunosti? intreba Ron. Dar cainele latra innebunit la Hermione. - Cred k vede k te-ai schimbat, zise Ginny. - Cum adik m-am schimbat? - In fine lasa... uite k s-a oprit. Pe masa se afla o fiinta micuta, care parea un dragon. Dar era cat un chibrit de slab si aproape nemiscat. - AAA! SA NE GRABIM! DAK MOARE HAGRID NU NE VA IERTA NICIODATA! urla Harry. Toti incepura sa rasfoiasca cartile despre dragoni din camera lui Hagrid. - Ce ne-a spus Hagrid despre dragoni? - Poi nu ne-a zis nimic, spuse Ron disperat. - Aaa... stati asa! Gasi ceva... Toti se oprira sa-l asculte pe Harry. - Ce rasa are dragonul asta? Cred k Creasta Norvegiana, dak e frate cu Norbert... Harry dadu la o anumita pagina, in timp ce micul dragon se prabusi de pe masa. - Creasta Norvegiana... Creasta Norvegiana... Aha! Ascultati: "Acesta rasa de dragon este printre cele mai rare bla bla bla traieste in medie bla bla bla mananca de obicei"... Asta e! "Cate douazeci de galeti de viermi putrezi si intestine de iepure amestecate cu picioare de paianjeni uriasi pe zi"... - CE mananca???? intreba Ron. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|