Thread Closed 
Pentru prima data in camera necesitatilor
27 Sep 2010, 22:29
'Oare imi putea ghici gandurile ? Cum de stiuse cum sa ma linisteasca ?..... Cum de stiuse ca floarea mea preferata era trandafirul alb, un simbol de destindere, de puritate, de gingasie...'
Toate aceste ganduri trecura ca un fulger prin mintea mea, insa disparura la fel de repede.Lumea nu sta in loc, nici un lucru bun nu tine mai mult de cateva secunde, asa ca de ce sa nu ma bucur de acest prilej ?
In cele din urma am privit lung in ochii baiatului ce aratau intelegere, prietenie. Imi daduse tot ceea ce aveam nevoie, insa oare cat va tine magia ?
Nu ma mai interesa.Am intins mana si am luat trandafirul alb ce-mi fusese daruit, mirosindu-l.Simteam mireasma imbietoare ce ma facea sa pasesc peste pragul in care stateam de ceva vreme...
Am ajuns intr-o lume noua si totusi cunoscuta...
LUMEA VISELOR MELE...

'E doar un vis frumos care se tot repeta
Si doar in visul meu gasesc lumea perfecta.
Nu incerca sa clipesti - ca risti.
Nu vrei sa vezi oameni tristi...de'aia'ti traiesc cu ochii inchisi.'

Un alt cantec, alte versuri, alti oameni si probabil alte vieti.Nimic nu se aseamana, dar toate au solutii comune.
Singurul lucru sincer pe care stiam sa-l fac intr-adevar bine era sa zambesc, asa ca am facut-o.

"Nu te intreba de ce are nevoie lumea.Intreaba-te ce te face viu si fa acel lucru pentru ca lucrul de care are nevoie lumea sunt oamenii vii...",
primul lucru semnificativ si spus din inima care imi veni in minte cand ma pierdeam printre parfumul, ochii si privirea lui.
Stiam ca viata mea nu va fi la fel de acum incolo, caci totul se leaga numai ca trebuie sa tragi de sforile potrivite.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Pentru prima data in camera necesitatilor - by Scarlett Soul - 27 Sep 2010, 22:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  camera necesitatii, prieten de nadejde Hayley M. Alden 2 1,739 04 Feb 2011, 14:55
Last Post: Abby Kills
  Cartea "Camera Necesitatii" Annabelle Rosalie Koreea 1 1,540 31 Dec 2010, 21:24
Last Post: Daniel Cruplud
  Camera Necesitatii ButuzaVasi 0 1,266 11 Dec 2010, 22:37
Last Post: ButuzaVasi
  O noapte in Camera Necesitatii Katya Sokorov 28 7,191 18 Jun 2010, 15:26
Last Post: Bell Evans
  Cum am descoperit eu camera necesitatii Bonnie Wright 0 1,257 08 Jun 2010, 23:50
Last Post: Bonnie Wright
  camera necesitatii Sophia Mason 22 5,030 16 May 2010, 11:02
Last Post: Bell Evans
  Camera necesitati John Weasley 1 1,625 05 Oct 2008, 10:32
Last Post: Kennya Allen