At the moment
|
28 Sep 2010, 07:49
|||
|
|||
Mood: Uhm. Nush
Status: I don't know what's worth fighting for. Locaþie: La biroul meu pe undeva prin Bucuresti in fata laptopului ... Mãnânc: nik, dar vreau un 7days cu ciocolata... Beau: tot nik ... dar verau un pahar de Schweppes Sunt îmbracat în: un tricou larg galben de-al tatei care sta pe mine ca un sac/rochie extra-larga, o pereche de pantaloni de-ai mei, gri, si sosete negre de la tata ca eu nu mai am (si da, imi sunt bune) Ascult: Breaking the habit - Linkin Park Privesc: Ecranul Status mess: I don't know what's worth fighting for Or why I have to scream I don't know why I instigate And say what I don't mean I don't know how I got this way I'll never be alright So, I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight (PS: o strofa intreaga ![]() Vb p mess cu: Bella Vorbesc pe Skype cu: nimeni Status Skype: nik Citesc: uuuh... Gazeta Matematica xD (cu tot cu "xD" :: glumesc, glumesc, fara "xD") Mã gândesc la: uuuhhh... asta nu stiu Dating: nimeni Doresc: o sticla de Schweppes . sau un 7days cu ciocolata . Iubesc pe: Nervos pe: Urãsc pe: Îmi lipseºte: Georgi ... e o colega de-a mea care e racita . acum cine imi mai tine usa la toaleta ? Abia aºtept sã: incep orele oh, nu, pardon . sa imi revad colegii ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,318 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |