~ Wingardium Leviosa ~
|
28 Sep 2010, 09:17
|||
|
|||
Era placut sa'i privesc pe toti cum se concentrau sa gaseasca raspunsul la intreabarea pusa de baiatul de la Astropufi .
Am privit'o pe furis pe Alice . Parea adancita in ganduri. Stiam ca se pricepea foarte bine la Farmece , si daca vreodata as fi avut nevoie de un inlocuitor , ea era perfecta pentru postul asta . M'am plimbat putin printre banci , apoi mi'am dres glasul si am spus : " - Ai pus o intrebare buna , domnule Enchanting . Nu am fost pusa niciodata intr'o astfel de situatie , dar imi voi exprima parerea . Cred ca obiectul va oscila la un punct anume intre cele doua vraji, acel punct fiind determinat de intensitatea fiecarei vraji . Imi cer scuze daca raspunsul meu nu este prea concis . Oricum , pentru aceasta intrebare , Astropufii primesc 10 puncte . " Am mai facut cativa pasi , apoi m'am oprit langa catedra . Era timpul sa incep sa predau . " - Acum as vrea sa predau cateva lucruri despre aceasta vraja . Mai are cineva vreo intrebare ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|