Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 10:11
|||
|
|||
Ma gandeam ca ar fi interesant un astfel de topic. Deci, trebuie sa spuneti care e cel mai bun/cei mai buni prieteni pe DarkMark, si de ce.
Ai mei sunt : Helena D. Rose Ma face sa rad, verisoara mea de pe forum Si pe mess ne 'surorim' Eu sunt ... nebuna ciudata, ea e nebuna nebuna, parca Bella Cullen La fel, amuzanta, mor de ras ... Bell Evans Auzi, tu parca esti din Campulung, nu ? Isabella & Matt Isildur Hai, ca nu o pot pune pe ea fara sa-l pun si pe Matt, nu ? Mi-e frica sa nu ajung f-e-r-f-e-n-i-t-a daca il uit pe Matt Desiree Rose Sora pe forum xD Si partenera de ras pe messenger xD Kennya Slytherin Viperina noasta cea mai cula ca ma molipsisi si eu de la Ginny si Shayera cu asta Ginny Malfoy (parca asa era dupa ce si-a schimbat numele, nu ?) Hahalina noastra amuzanta ... Se clasifica singura intr-o specie Hahalinus pe care am uitat-o Yvonne Dallas Si da, stiu ca acum esti Iseult, insa pentru mine mereu vei ramane Yvonne, Yvvy care ne face noua seturi..., Yvvy sursa noastra de glume, Yvvy cea care fiindca a tinut la noi ar fi renuntat la forum - numai fiindca tinea la noi ! Yvonne, Iseult, tu tot Yvonne a noastra vei ramane xD ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|