Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 10:24
|||
|
|||
Pai .
Isabella Isildur My best friend Tuta suprema Si nu doar pe forum Matt Isildur Off . Cat il iubesc eu pe Matt Nu stiu ce m'as face fara sfaturile lui Alice Swan O ador . Deci . e o tipa super Si promit ca merg de Craciun la ea Desiree Rose Colega miaa Si pe ea o iubesc mult . Si ma bucur ca am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Pentru mine e o adevarata prietena. Helena D. Rose E foarte de treaba Si amuzanta Avem in mare parte , aceleasi gusturi Shery & Yvy Doua tute Pe care nu le pot lua separat . Sunt ca doua surori pentru mine . Bell & Rose La fel . Desi cu Rose nu am avut ocazia sa vorbesc prea mult Alice Morris E o fata foarte draguta , si ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc mai bine . Kennya & Raiz Sunt cei mai tari admini de pe planeta Ashlyn Meester O fata super de treaba Sophie La fel [ desi e asa energica ] Si cam toti defapt insemnati ceva pentru mine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|