Best Friend on DarkMark
28 Sep 2010, 10:39
Bella Cullen
Ea si in realitate e prietena mea cea mai buna. So.. ce vedeti pe la "OFF" tot felul de discutii pe care nu le intelegeti.. as afacem si in realitate. E mereu acolo cand am nevoie de ea. De asta o iubesc. Tuta suprema.

Matt Isildur
My love. Despre el ce pot sa spun? Blush Il iubesc foarte mult si ma bucur ca e reciproc. Vorbim foarte mult la telefon, pe mess si radem mult amandoi.

Desiree Rose
Ea e pur si simplu extraordinara.
Cum e pe forum, asa e si in realitate. Si e super amuzanta. [arabuuuuul. =))] stie ea.
E foarte de treaba si ma bucur ca e si colega mea de clasa. [si sa o auziti ce raspunsuri sarcastice si amuzante da la unele ore. =))]

Kennya Isildur
"Adrimooo >Happywide<" cat rad cu ea pe mess.
Stim noi de ce. [imi toaca Adrimo ficatii daca spun detalii secrete. =))]
E o prietena foarte buna si imi place mult sa vorbesc cu ea. Uneori stam pana tarziu si facem planuri semi-diabolice. Si mai facem si faze genul:
K. : Pisica, pisica, pisica.
I. : Cainele, cainele, cainele.

Raizen Isildur
El e cel mai tare.
Inainte sa inceapa scoala vorbeam destul de mult, insa acum mai putin. Dar tot prieteni buni am ramas si ma bucur. E un tip foarte de treaba si am bucur ca l-am cunoscut. Stie sa asculte si sa dea sfaturi si cand e de glumit sau de ras cu el.. mori acolo.

Isseut Cromwell
Ah, amandoua ne uitam la The Tudors.
Si e o prietena foarte buna.. Rad mult cu ea. Cu discutiile noastre despre "uu-it :>" si chestii-trestii.

Halena D. Rose
Daca nu era ea.. nu stiu daca mai scriam la "Forever Together" [asta imi aminteste ca mai trebuie sa scriu O.o Finna]
E amuzanta si ador statusul ala al ei: "I'm so happy! Fuck you all! Love"

Shayera Cullen
Shery. Noi ne luam magarii si fugiiim d eparte, departeee in Egiiipt. Asta fiind planul. Dar ea il spulbera spunand: "Iubita-miu nu-i in oras.. N-am magar.. :-<"
E o tipa foarte amuzanta si imi place sa vorbesc cu ea.

Bell & Rose Evans
Bell.. Sis'a si uu-itoarea mea.
E amuzanta si activa, imi place sa fac RPG cu ea, sa vorbim pe mess si ma bucur ca ne intelegem.
Rose.. nu prea am mai vorbit in ultimul timp, dar mi-o amintesc mereu ca pe o prietena buna.

Alice Swan
Imi place sa vorbesc cu ea, pentru ca imi da sfaturi bune de cele mai multe ori. E amuzanta si e a treia Vipi preferata a mea.

Alice Morris
E amuzant sa vorbesc cu ea pe mess [mai ales la ce glume facem vii sau nu la ceaiul ala? Finna] si imi place sa fac RPG cu ea. E o prietena buna.

Ginny Malfoy
Pai a trecut ceva timp de cand n-am mai vorbit cu ea, dar am ramas in relatii bune.
Cel mai mult imi place sa glumesc si sa rad cu ea.

Slin Enchanting
Nu am vorbit prea mult cu el, dar pare un tip d etreaba, un prieten bun si cu o intuitie foarte buna.

Si nu in ultimul rand, Sophie.
Esti o fata energica, asa cum spunea si Bella si esti de treaba.

Dar toti membri forumului inseamna ceva pentru mine.
Mi-ar fi greu sa scriu despre toti, deja am scris mult.
Dar toti sunteti importanti in felul vostru.. pentru ca fara voi, nu ar fi DarkMark! \m/

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Best Friend on DarkMark - by Katya Sokorov - 28 Sep 2010, 10:11
Re: Best Friend on DarkMark - by Isabella River - 28 Sep 2010, 10:39
Re: Best Friend on DarkMark - by Katya Sokorov - 28 Sep 2010, 10:52
Re: Best Friend on DarkMark - by Alice Morris - 28 Sep 2010, 14:26
Re: Best Friend on DarkMark - by Alice Swan - 28 Sep 2010, 16:02
Re: Best Friend on DarkMark - by Katya Sokorov - 28 Sep 2010, 21:38
Re: Best Friend on DarkMark - by Jenny Spring - 28 Sep 2010, 23:06