Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 14:26
|||
|
|||
Cred ca prima si prima persoana care ar trebui sa o trec pe lista asta e Sophia, chiar daca nu suntem doar prietene ci surori cu adevarat, o iubesc cel mai mult din toate persoanele prezente pe acest forum, si nu stiu ce m'as face fara ea, fiindca, cu bune si cu rele, e sora mea si o inteleg si ma intelege si o iubesc
Bell Evans Bellyshor e cu siguranta cea mai buna prietena care mi'am facut'o pe acest forum, eu sunt nunima ei prin internet si prin telefon, ador sa vorbesc cu ea la telefon, si prin mesaje, si pe mess, imi place sa glumesc cu ea, si nu stiu ce m'as face fara ea. Este mereu acolo pentru mine si ma ajuta oricand, mai putin intre 11 noaptea si 7 jumate dimineata ca atunci doarme Ea imi zice te iubesc in coreeana, eu in rusa, fiecare pe limba ei Matt Isildur Matt este unul din prietenii la care tin foarte mult, atat in viata reala, ma bucur enorm cand il vad fericit, si cand vine la mine in clasa si glumim, stiu ca este un prieten foarte bun, nu neaparat mie, dar este si o persoana extraordinara, cu calitati demne de invidiat. Helena Rose Ea este huhureaza mea, si asa va ramane, chiar daca nu mai vorbim atat de des pe la ore tarzii ; )) imi place mult sa vorbesc cu ea fiindca e haioasa, mereu ma binedispune, si uneori ajungem sa discutam subiecte filozofice, pe care le transformam in glume. Daca nu era ea nu gaseam eu alta semnificatie pentru g'ul din OMFG si este foarte matura pentru cei 13 ani ai ei, spre deosebire de copii pe care ii cunosc eu si abia au implinit 13 ani. Bella Cullen Bella a fost prima persoana de pe forum cu care am vorbit pe mess, iar acum incerc sa vorbesc cu ea de fiecare data cand pot si am timp. Imi place sa o ascult, si fac tot posibilul sa ii dau sfaturi cat mai bune, si cu ea glumesc destul de mult, si tin extrem de mult la ea. Isabella Isildur Una din cele mai dragi prietene care mi le'am facut pe acest forum, tin foarte mult la ea, si desi nu vorbim prea des pe mess, atunci cand o facem, panarama de pe lume as vrea sa vorbim mai des la fel, Isa, ai niste calitati demne de invidiat si tu, si esti o persoane extraordinara OFF:Cu vreo 5 minute inainte sa iti citesc postul, Isa, mi'am zis "ce'ar merge o cana de ceai acuma" Shayera Holl[chiar daca acum esti Cullen :-j: Tin mult la Shayera pentru simplul fapt ca e mereu binedispusa, si ca imi ridica moralul, si ca are aceiasi parere despre mine referitor la prieteniile la distanta, si ma simt onorata ca a avut incredere in mine intr'o anumita privinta Mai sus v'am mentionat pe toti cei cu care vorbesc mai mult pe mess dar asta nu inseamna ca ceilalti nu sunteti importanti pentru mine pe multi dintre voi va stiu de 6 luni de cand sunt membra pe forum si insemnati mult pentru mine. Toti. Desiree Rose, Rose Evans[sis prin alianta > ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|