Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 14:53
|||
|
|||
Deci, incep cu prietenii pe care-i cunosc si-n realitate, apoi termin cu cei de pe DM.
Ar incepe cu Rose Andrews - pe care-o cunosc de la gradii si pe care-o iubesc mult mult , si nu stiu ce m-as face la teste fara ea > ![]() Daniel Crawford - moshuu' meu, pretenu' meu special Deci, Danutzuu, ce m-as face fara tine ? Ma iei in spate si ma duci asa pana in Danemarca, nu ? Merem impreuna in Danemarca si-o bem acolo Numa Cotnari o sa ne dea aia Crystal Shirley - Nebunica mica mea Ce facem noi, ce nu facem tot ajungem amandoua sa radem de mine =)))Hai ca stiu eu Nu sunteti numa friends cu Slin :>Stiu eu ca-i mai mult ; ))Da tot faceti nunta ca asa zic eu Bella Cullen - Bellutza mea Ce m-as face eu fara tine pe forumu asta ? ![]() ![]() Kennya - Chiar daca apuc destul de rar sa vorbesc cu ea pe mess, tot mi-am dat seama ca nu este asa dura cum credeam la inceput.O adorr si formeaza impreuna cu Raizen cuplul celor mai tari admini ever Aimi Rawkuro - Cercetasa mea preferata Mersii pt tot ajutorul pe care mi l-ai acordat, bla bla Ca stai cu mine si vorbesti pe mess, si ca-ti pierzi timpu` trancanind aiureli cu mine. > ![]() Luna Slytherin- Cu Luna nu prea vorbesc pe mess, dar facem mult RPG, si pare o tipa foarte de treaba Si observ ca la amandoua ne place Demi Lovato si Camp Rock Ronnie Rose - Ar trebuii s-o pun o prietena de pe contul Victoria, nu Ashlyn, fiindca amandoua fac parte din mine, inseamna ca si Ronnie e o prietena comuna ![]() Si cam atat, daca-am uitat pe cineva, nu ma omorati, fara intentie ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|