Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 22:04
|||
|
|||
Thanks all
Sophie - Eu sunt nebuna nebunã mãi Mã bucur cã prietenia noastrã a evoluat aºa de mult, deºi parcã vorbim de vreo 4 luni , dar deh , prietenia n-are timp , aºa cum dragostea n-are vârstã Alice - Huhureaza noastra Chiar, când mai facem o conferinþã? Nu-i neapãrat sa fie si ºeful Kiddin'. Well, eºti o prietena bunã ºi nu pot uita nici eu discuþiile filozofice-tute, glumele noastre ºi nu numai. Luv ya. Isa - Fasola ªi cu plãcere...chiar ar trebui sã te ocupi de ficul ãla. Eºti o persoanã f. de treabã, amuzantã, perseverentã din câte am observat, care cade doar pentru a se ridica. Bell - Cred cã eºti prima prietenã pe care mi-am fãcut-o pe DM ºi cu care am scris la RPG. ªi sã-þi mai spun ºi celelalte calitãþi pe care orice om ar vrea sã le aibã? You're a good friend 2 ªi îþi place ºi þie Grey's Anatomy, yey. Din câte am citit pe forum, vrei sã te faci ortoped? (se include ºi Rose Evans , chiar dacã nu prea am vorbit cu ea...mi se pare de treabã. Altã fanã Grey's Anatomy ) Ronnie - My sister Ce s-ar face Helena fãrã tine? ![]() Mereu mi-ai fãcut o impresie bunã, îmi place stilul tãu (Spongebob si Guns'N'Roses 4ever! ) ºi mai ales, îþi ador pãrul roºcat ºi creþ. (Sounds stupid, right? ) Luv ya 2. Alice Swan - Revoltãtoarea mea Eºti o altã bunã prietenã pe care mi-am fãcut-o aici pe forum ºi vreau sã-þi mulþumesc cã m-ai suportat atunci când trãncãneam prea mult. ªi tu eºti o scumpã Bella Cullen - Despre tine nici numai spun N-ar fii forumul la fel fãrã tine, pentru cã: 1.mi-ar fii dor de avatarele si semnaturile cu leighton 2. mi-ar lipsi miile tale de mesaje pe care le postai/ºi încã le postezi, dar numai sunt mii Love you, because words are worthless. Matt - You rock. (Asta ca sã-þi dau un motiv sã te simþi mândru cã eºti pe lista mea ) Anyway...eºti simpatic cu toate glumele pe care le faci P.s mic: Inca preferi Burn? XD Dess - Cum sã uit de tine? Surioare de off-topic (parcã ![]() În primul rând, eºti una dintre scriitoarele mele preferate. Pur ºi simplu ficurile tale sunt superbe, iar la capitolul descriere/acþiune/horror esti de nota 10+. ªi mai ales, avem gusturi si preferinþe asemãnãtoare când vine vorba de muzicã ºi filme. Bree - Nici de tine n-am uitat...eºti o persoanã f. cumsecade, prietenoasã ºi mereu mi-a fãcut plãcere sã vorbesc cu tine. Yvy - Pentru mine rãmâi tot Yvonne, fata care ne-a surprins în mod plãcut, atunci când s-a întors pe forum. Eºti tare glumeaþã, cu un simþ al sarcasmului bine dezvoltat , sociabilã ºi mai ales îmi place cã asculþi metal. Admini (Raizen&Kennya&Lyra) - Poate ca nu prea am vorbit eu cu voi, ºi nici nu ºtiu ce impresie v-am dat , dar sunteþi bestiali. DarkMark e bestial. Aþi fãcut atâtea pentru forum iar noi vã mulþumim. Da, sunã banal, dar chiar sunteþi cei mai tari. Nu v-am trecut în ordinea preferinþelor, pentru cã n-am cum sã va trec pe toþi pe primul loc. ªi mai am prieteni cu care mã inþeleg bine; Kasumi , Aimi (vechea June..) , mai e Ginny Malfoy ºi mai sunt câþiva membri care nu prea intrã aºa des dar ma înþeleg bine cu ei. Phew , sper cã n-am uitat pe cineva, deºi e foarte probabil :-s. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|