Soapte
|
28 Sep 2010, 22:51
|||
|
|||
Am alergat spre camera necesitatii. Ma simteam rece si goala...de parca toate sentimentele mele disparusera. Nu mai puteam rade sau face glume. Cand sa fie timp de asa ceva? Puteam iubi, dar trebuia sa urasc. Trebuia sa mi-i fac dusmani pe cei care-i credeam prieteni.
Pe la mijlocul drumului m-am oprit si m-am uitat in urma. " Ma urmareste cineva?" Dar nu era nimeni. Doar umbra care imi era pretutindeni alaturi. Am continuat sa alerg, sperand sa ajung cat mai repede acolo. Nu stiam de ce, dar simteam ca trebuie sa fiu acolo. Mi-am rascolit roba in cautarea baghetei. Tot drumul ma uitam in spate, cu senzatia ca aud pasi care ma urmaresc, desi cand ma opream, stiam ca sunt doar pasii mei pe coridor. Macar daca stiam ca bagheta e la locul ei, aveam sa ma simt in siguranta. - In sfarsit! O usa masiva, din lemn frumos, inscriptata "Camera Necesitatii" mi se prezenta in sfarsit. Am deschis-o usor iar acolo era persoana cautata. - Sophie, am sosit! soptesc inchizand usa in urma mea. OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu. Daca nu-ti convine, trimite PM si sterg postu Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Soapte - by Katya Sokorov - 28 Sep 2010, 08:26
Re: Soapte - by Jenny Spring - 28 Sep 2010, 22:51
Re: Soapte - by Katya Sokorov - 12 Oct 2010, 22:08
Re: Soapte - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 23:39
Re: Soapte - by Judith Cuddlylove - 05 Dec 2010, 13:32
Re: Soapte - by Lily C. Williams - 06 Dec 2010, 13:54
|