Best Friend on DarkMark
|
28 Sep 2010, 23:06
|||
|
|||
Waai....de ce sa nu spun si eu cate ceva?
Issie and Shery- Mentorele mele Voi imi dati cele mai tari sfaturi la grafice si nu doar. Si sunteti cele mai tari la glume gen gemenii Weasley ( ) PS: Pacat ca nu continuati Camellot. Muream de ras cand il citeam. Kasumi- Well, you're my BFF, toti colegii o stiu ( ) si merita tot DM sa o stie Tu imi dai cele mai bune sfaturi, ne ciondanim zilnic discutam despre orice si oricine, mai ales ca impreuna parem un fel de dublu-Einstein, parerea mea. Chiar daca tu esti Einsteinul mai mult ![]() Kennya- Zau, chiar imi face placere sa discut cu tine. Chiar daca eu nu prea stiu despre ce as putea discuta, caci uneori sunt(ceva mai mult) suparatoare. Dar tu nu o arati deloc si imi inspiri o gramada de incredere. You're the best ![]() Sophie- Verisoara! Well, doar pe DM, dar si noi vorbim cand apucam ![]() S: Tre sa merg sa mananc. A: Merci ca mi-ai amintit ce tre sa fac acu' (=)) ) Tu esti gluma, eu sunt...tuta Mi-a amortit mana chiar daca nu am scris destul. Daca imi mai amintesc pe cineva important notez. Dar in realitate ar fi de trecut tot forumul Nu am trecut in ordinea preferintelor, caci nu pot face asa ceva Sayonara! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|