Best Friend on DarkMark
|
29 Sep 2010, 09:01
|||
|
|||
Ma iubitii
Si eu pe voi Bella Cullen-Bells,colega mea care nu-l suporta pe profu de mate Forumul ar fi atat de empty fara tine P.S. Azi iar imi ceri tema la mate? Isabella Isildur-Ma bucur ca acum ne cunoastem mai bine Stim sa dam sãrci pe goagãl Si ca sa fiu patriotica: 8B Sophie-Surioara Trebuie sa te invat sa citesti statusurile pe Messenger Bell Evans-Colega cu care fac RPG Si inseamna destul de mult,ca eu scriu cel mult odata pe luna la RPG Esti foarte de treaba Helena D. Rose-Da,surioare de off-topic :>Si mersi pentru lista aceea big cu filme horror Sper sa mai vorbim in viitor Alice Morris-Inca imi amintesc conferinta aceea Cu discursul si toate hartoagele acelea pe care nu le gaseai ![]() Ma bucur ca ai venit si tu pe forum si sper ca in viitor sa ne cunoastem mai bine Sophia Mason-Sper sa intri si tu mai des Mi-e dor de tine si de ficurile tale Kennya si Raizen-Felicitari pentru ca ati facut un forum atat de perfect Mai sunt cativa Dar deja nu mai am timp sa-i enumar pe toti
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|