Era post-HarryPotteriana
29 Sep 2010, 15:21
Helena isi nota de pe tabla si fusese atenta pana atunci la raspunsurile colegilor.
Hm..ce tare, sa stii deja numele erei in care inca nu esti sigur daca traiesti"gandi amuzata fata.
Isi lua pana de uliu si incepu sa noteze, la cerinta profesoarei:

Cele mai plauzibile cauze ar fii:
I. Sa ajunga si mai destramati, orgoliosi, lipisiti de inteligenta si intr-o stare mai rea decat sunt acum.
II.Sa depinda iar ca niste Rafflesii de un nou conducator. (Intrebarea pe care si-o pune toata lumea e: Va exista un nou Voldemort?) Eu una nu cred. Un specimen ca Lordul Intunericului e unic in lume, numai gasesti asa suflet ciopartit si pur malefic.
III. Sa redevina niste oameni normali, daca nu au fost asa din nastere. Si daca stau si ma gandesc bine, aceste sanse sunt de 1%. Doar o minune mare le-ar putea schimba mentalitatea Devoratorilor.
Cateodata cred ca fac unele lucruri din prezent doar pentru atentie, ca sa apara si ei intr-un articol amarat din Profet si ca sa-si aduca aminte de vremurile "bune" care si asa sunt duse de mult timp. Sau poate ca unii mai dotati cu creier inca spera la inrobirea Vrajitorilor si Incuiatilor si aducerea lor de partea raului.

Lua o gura mare de aer si se uita multumita peste randurile scrise cu cerneala neagra. Spera ca nu a fost prea directa, ci realista. Inmana pergamentul profesoarei si astepta parerea ei..

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Era post-HarryPotteriana - by Yuuki Rawkuro - 25 Sep 2010, 12:34
Re: Era post-HarryPotteriana - by Jenny Spring - 25 Sep 2010, 12:47
Re: Era post-HarryPotteriana - by Jenny Spring - 26 Sep 2010, 21:25
Re: Era post-HarryPotteriana - by Helena Daphne Rose - 29 Sep 2010, 15:21