Exista viata dupa moarte...
|
29 Sep 2010, 15:54
|||
|
|||
Perfectiune...Un sentiment atat de bine stiut de catre Axel, caci toata viata lumea fusese o vedeta in facultate, era cunoscut pentru viata sa de noapte si banii erau un lucru care nu-i faceau probleme, fiind la mana slavilor, cum ii considera el.
Isi aranja parul, iar apoi se aseza langa o blonda superba, cu ochii albastrii, buzele groase si parul lung ce-i ajungea pana in dreptul fundului. Purta o rochie rosie, decoltata, asezandu-se intr-o pozitie cat mai confortabila pentru privirile barbatului. 'Daca tot imi da ocazia...', gandea acesta fara a se sinchisi de privirile curiosilor ce radeau, aratandu-l cu degetul.Insa nu-i pasa...avea ceva mult mai important de facut. 'Trebuie s-o vrajesc cumva.', se auzeau gandurile bolnave ale lui Axel. "Draguto, poti sa-mi dai te rog paharul cu vodca de pe masa ?Sunt putin cam ocupat!", se pronunta el cu nesimtire. "Desigur", isi facu simtita prezenta o voce de barbat. Ii intinse paharul frumos, aratand ca are intentii bune, insa un ultimul moment il vari in brate, improscand toata bautura pe camasa alba, de firma a lui Axel. 'Nici o minune nu tine mai bine de cateva secunde!', isi dadu el cu parerea. 'Blonda a plcat, iar camasa mea Stradivarius tocmai a fost patata de un poponar !' Erau niste ganduri murdare la lumina alcoolului, niste lucruri pe care studentul nu le-ar fi spus in alte imprejurari. Isi ignora propria-i amaraciune si se repezi asupra "poponarului" de mai devreme. "Cum indraznesti sa te atingi de mine, idiotule ?" "Cred ca eu ar trebui sa fiu cel care ar trebui sa intreb cum indraznesti sa te dai la femeia mea !" Ramase mut... "Ce-i ti-a furat cineva limba aceea veninoasa sau nu te mai crezi atat de destept ca si inainte?", continua logodnicul doamnei blonde, supandu-si replica cu o serie de injuraturi. Se pregati sa-i raspunda, insa inainte de a-si formula propozitiile, fusese intampinat cu un pumn in maxilar.Simtea ca ceva il sfasie, apoi o serie de lovituri, dupa care amorteala... OOC : Aaaaaaa da... Scuzati limbajul folosit, insa cam asa gandesc oamenii care se imbata Stiu ca inceputul nu e grozav... :-s Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|