Lectia II
|
29 Sep 2010, 15:59
|||
|
|||
Am ridicat mana repede ...pentru a spune ce credeam eram total intrigat de aceasta lectie...
Profesoara ma observa si imi permise sa raspund... -Am raspun la intrebarile dumneavoastra dar am o mica nelamurire...o voi adresa dupa raspunsuri... ,1.Ce legautra credeti ca exista intre chirognomie,chiromantie si empyromantie? -Dupa cum bine stim toate trei forme au legatura cu ghicirea vitorului sau aflarea unei clarviziuni ori viziuni a unei persoane tot o legatura stransa asupra lor se mai poate constata ca toate acestea au legatura cu forme...exemle ...forma focului forma maini..or forma fumului aparut in interior globului de sticla... 2: Considerati ca bila de cristal este esentiala pentru a citi viitorul? De ce da? De ce nu? -Intrebarea este valabila pentru ambele cazuri ...depinde ... In primul rand daca se va folosi pentru o persoana care nu este langa noi...vom avea nevoie de globul de crystal... -Nu ...nu vom avea nevoie de globul de crystal daca persoana este in apropierea noastra...si este o persoana care se poate citi usor in formele sale...(mana,ori cu ajutorul altei forme de prezicere...) 3.: Daca ati fi clarvazator ,v-ati folosi de fortele proprii sau de diferite moduri de a citi viitorul,de exemplu globul de cristal?Detaliati alegerea dumneavoastra!,,, -Daca as fi clarvazator....spuse baiatul vesel... -Daca as fi...as folosi aceste puteri pentru a citi vitorul anumitor persoane nu as folosi tehnicele prezicerilor pentru am citi propriul vitor..e simplu ...evitand ceva greu...te poti lovi de ceva si mai greu... -Care este diferenta intre citirea Hidromantica...si cea Empyromantia...? -Cam astea sunt parerile mele despre aceste intrebari.. Am luat loc zambind...asteptand raspunsul colegilor si sugestia doamne Profesoare... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|