Children of the damned
|
29 Sep 2010, 16:00
|||
|
|||
Ah...Alice si eu am avut aceleasi ganduri si sentimente ca tine cand am citit
Deci...e prea tare, pe capitolul asta scrie "the best". Si merci. Pff...latura mea de detectiv nu da niciodata gres (gata, gata...incetez de pe acum) omfG , Katherine e data oficial disparuta. Cum de n-a ajuns pe OTV? Vom vedea/citi noi si asta..:> Dar cred ca am ghicit deja, desi nu sunt sigura care dintre variante e cea corecta. A ajuns vampirita? Sper ca nu o drogata.. ![]() Quote:Întotdeauna am cedat în faþa ºantajului ei emoþional.Too bad for her. Quote:uote]ªtiam cã pãrinþii lui Kate erau plecaþi într-o vacanþã în….Haiti(De fapt nu.Era într-un loc însorit,cu plajã ºi distracþie,dar nu în Haiti.Prea exagerat.)Pai da in haiti a fost cutremur si si-au cam pierdut din farmec peisajele, cine stie cat o sa mai utilizeze americanii HAARP. O.o Ah...drogataaa.... ![]() Ihi..sper ca povestea nu se termina chiar aici, vreau ca ea sa faca pe detectivul si sa descopere de ce (si din cauza carui tampit mai ales) Kate a ajuns sa ia droguri Mi-a placut la nebunie capitolul ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,212 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |