2. Tunera Diffusa
|
29 Sep 2010, 17:45
|||
|
|||
Era o zi ploioasa...nu eram tocmai in apele mele dar....preferam sa ma scufund in carti sau sa imi petrec timpul la o ora de curs...
-Ierbologie -Farmece -Potiuni... Minunat...Ierbologie...poate voi gasi vrun muschi de buna dispozitie ...mergeam usor pe scari cu gandul la ce voi invata astazi... Am intrat usor pe usa ...intalnind privirea Profesoarei Isabella...era asezata in dreptul catedrei putin ingandurata...vremea cred ca isi spunea cuvantul...toti nu eram in largul nostru... Apoi observa o colega noua nu o cunostea...sau cel putin nu ii sarise in ochii pana acum...apoi in spatele ei era Luna...o cunostea foarte bine o fata de statura medie ...niste ochii frumosi si sclipitori si o fata radioasa care te facea sa fi fericit mereu in prezenta ei...mi-am gasit un loc in dreapta fetelor... -Buna Domnisoare Isabell... -Buna fetelor...apoi m-am asezat pe scaun .... La piciorul banci era un plic...O scrisoare a cui o fi..am ridicat-o asezand-o pe cartea mea...nu am dorit sa intru in intimitatea cuiva... Poate o sa o revendice cineva... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|