~ Wingardium Leviosa ~
|
29 Sep 2010, 21:12
|||
|
|||
Ii priveam pe toti . Fiecare parea concentrat la lectie . Abia asteptam sa incep sa predau , dar mai intai , trebuia sa ii raspund intrebarii puse de fata de la Cercetasi . Mi'am dres usor glasul , incercand sa par cat mai relaxata , apoi am vorbit :
" - Buna intrebare , domnisoara Rose , insa intensitatea unei vraji ramane in istoria magiei un mare mister. Fiecare vrajitor primeste o alta emotie ,traire in momentul cand face o vraja.Tu poti simti o cu totul alta traire a unei vraji in comparatie cu trairea mea.Gandeste'te ca faci un simplu si inofensiv farmec,in acel moment poti simti furnicaturi in palma sau in corp care iti pot creea o senzatie placuta,insa daca creezi un blestem de neiertat intensitatea acelei vraji poate lasa urme serioase asupra ta.Exista vrajitori in istoria magiei ce au innebunit in momentul cand au aruncat un blestem de neiertat asupra unei persoane deoarece intensitatea vrajii a provocat impulsuri nervoase ce au afectat serios creierul.Iar in legatura cu chintestenta ea este a cincea esențã, substanțã etericã consideratã de alchimiști ca al cincilea element în afarã de pãmânt, apã, aer și foc. O mai putem numi esența, principalul, esențialul într-o concepție, într-un lucru, într-o operã .Cuvantul provine din latina-quinta essential care inseamna a cincea esenta. Intradevar poate exista o conexiune intre chintesenta si intesitatea unei vraji,insa nu putem vorbi de nimic concret pentru ca stiinta magiei este una complexa pe care multi vrajitori,vindecatori,alchimisti ,incearca si astazi sa ii descopere miezul si se impotmolesc in detalii. Sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat , si sper ca nu v'am plictisit pe nici unul dintre voi . Acum putem sa trecem la predare ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|