Fara aripi...Fara ganduri...sunt un simplu om captiv...
29 Sep 2010, 21:21
Slin Enchanting Wrote:“Urasc ceea ce este dar iubesc ceea ce nu este in viata mea atat de sufocata de ganduri…”
"Cei ce au nu pretuiesc la adevarata valoare...Cei ce nu au pretuiesc si putinul pe care nu il au"

Modul in care ai inceput face totul. Sincer.
Superb. Nu stiu daca mai stiu pe cineva care sa stie si sa retina atat de usor toate aceste citate.. care sunt, de altfel, foarte adevarate.
Dar evident, tine si de caracterul tau sa gandesti si sa actionezi asa cum o faci.. cel putin, asta mi-am dat seama din cate am vorbit cu tine. Thinking

Slin Enchanting Wrote:As spunea cel care-si priveste viitorul in oglinda trecutului e un simplu dar fericit muritor..
Ce inseamna “a privi viitorul in oglinda trecutului?”

Cred ca din tot ce ai scris mi-a placut cel mai mult asta. E atat de.. logic, si totusi aiurea in acelasi timp. Ai impresia ca nu intelegi nimic atunci cand auzi expresia asta.. dar are foarte multe sensuri.

Slin Enchanting Wrote:Cum se poate muri fara durere?Aceasta ar fi o moarte perfecta,atunci cand oglinda se va sparge si vei ramane doar tu exact asa cum esti,fara de cutite infipte in tine.Dar totusi raman cioburile…si moartea ta va ramane marcata pentru totdeuna.Cioburile acestea ale oglinzii se incarneaza in pielea ta si cor reflect pe ape , celorlalti oameni.impreuna cu sufletele si visele tale se vor asterne in noapte….

Simplu. Si totusi dezvoltat. Dar la obiect.
Minunat. Wink

Slin Enchanting Wrote:Asa,tu devii imaginea reflectata a lor si vei inceta sa mai fi TU.dar nu renunti,lupti,in zadar,pentru ca esti doar un fluture ce se bucura de o zi.…

Asta trebuie retinuta.
Filosof te facem! Wink

Slin Enchanting Wrote:Atunci de ce mi-au taiat aripile inainte de a invata sa zbor?Am devenit asa de amortit incat nu mai puteam sa ripostez la nimic,nici macar la revolta ce cuprindea in interuorul inimi, revolta in el la fiecare moment cand se simtea asa cum vor ei.

Stii ca am spus care era citatul meu preferat.. ei, bine.. mi-am cam dat seama ca nu am cum sa aleg.
Tot ce scrii tu e foarte frumos si mi-e imposibil sa aleg unu singur citat din atatea. Love

Slin Enchanting Wrote:Dorind ca cineva sa-l miste…pentru a fi iar si iar cel care a cunoscut iubirea adevarata!

Ti-am spus ca modul in care ai inceput face totul.. Ei bine.. si modul in care ai terminat face totul..
E important cum incepi.. dar si mai important este cum termini.. adica in asa fel incat sa iti termini intr-un fel sau altul ideea, dar si sa lasi putin in ceata si in suspans cititorii.
Tu ai reusit.
Felicitari! >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Fara aripi...Fara ganduri...sunt un simplu om captiv... - by Isabella River - 29 Sep 2010, 21:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Regrete fără antidot [One-shot] Cresseda E d'Guillaume 3 2,307 20 Mar 2012, 15:30
Last Post: Lexie Stryder
  Inger cu Aripi Negre Isabelle Smith 2 1,386 31 Dec 2010, 18:50
Last Post: Isabelle Smith
  Ganduri Desiree Rose Goth 41 9,784 08 Dec 2010, 23:38
Last Post: Bella Emily Rose
  Tu esti eu!Eu cine sunt? Layla Wong 37 8,775 06 Oct 2010, 20:41
Last Post: Jessica F. Jersey
  ~ Iubire fara de Sfarsit ~ Isabella River 33 9,142 11 Sep 2010, 12:48
Last Post: Scarlett Soul
  Prostioare fara logica! Yana Potter 3 1,809 01 Aug 2008, 14:51
Last Post: Charlizze Di Rino
  Fara zi. Doar noaptea. Smiley Potter 3 2,253 05 Jan 2008, 00:07