2. Tunera Diffusa
|
29 Sep 2010, 21:46
|||
|
|||
Am ridicat mana nerabdator avand destul de multe informati despre aceasta planta....doamna profesoara imi acorda dreptul sa vorbesc...
-Daca imi aduc bine aminte Tunera Diffusa...este o planta aromata originara din zonele tropicale. -Frunzele sale sunt indentate, sunt colorate un negru-violet palid atunci cand sunt strivite emana un miros asemanator papadiei... -Florile sunt galben-rozali cu cinci-sapte petale, foarte parfumate. -Fructele contin multe seminte minuscule...bune pentru potiunile de vindecare.... -Principalele componente folosite ale plantei sunt ![]() -Principalele proprietati ale plantei sunt: Nutritive...Curative... -Frunzele si tulpinile sunt folosite contra arsurilor doar vara in timpul infloririi... -In zonele mediteranene planta este folosita (semintele plantei) pentru a face un lichior foarte aromat... Seminte.... -Sunt folosite pentru elixire si bauturi nutritive...(curative) Florile.... -Sunt folosite pentru a crea potiunea de vindecare... -Planta apare primavara tarziu...si infloreste vara...la inceputl acesteia... -Tin sa precizez doamna profesoara ca planta a fost descoperita si folosita foarte mult pentru calitatile sale Miraculuase... -Mi-am permis sa fac acest mini eseu pentru a va raspunde la toate cele trei intrebari... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|