O escapada nocturna
|
29 Sep 2010, 21:48
|||
|
|||
"-Ah, eu am cam facut multe tampenii in ultimul timp"
"-Cum ar fii?"intreba Luna. "-Pai..hmm..2 secunde"zise Helena si o alunga pe D-na Norris. "Asa. Am gasit Harta Strengarilor in biroul lui Filch, asta cand trebuia sa-mi dea nu stiu ce pedeapsa, am spart niste sticlute cu habar n-am ce amestecuri in aripa spitalului si...m-am jucat cu Artificii-Vrajitoresti mai tot timpul si multe altele." "-Inteleg"concluziona Luna si isi cerceta ceasul care indica ora: "-23:35. Nu e chiar tarziu..." "-Si ce e cu D-na Norris pe aici?"intreba Helena cand observa ca matza se intoarse din nou. "-Nu stiu, pur si simplu am dat de ea si a venit dupa mine"spuse Luna. "-Te-ai facut cumva spion rus si nu stiu eu?"se rasti Helena la pisica. Aceasta se uita urat la ea si parca marai, dupa care isi ridica coada sus si pleca. "-Ce zici sa mergem in Camera Necesitatii? Am ascuns niste lucruri pe acolo si am gasit niste obiecte interesante alaltaieri.."propuse zambind Helena. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O escapada nocturna - by Helena Daphne Rose - 29 Sep 2010, 21:16
Re: O escapada nocturna - by Luna Slytherin - 29 Sep 2010, 21:28
Re: O escapada nocturna - by Helena Daphne Rose - 29 Sep 2010, 21:48
Re: O escapada nocturna - by Katya Sokorov - 29 Sep 2010, 22:00
Re: O escapada nocturna - by Luna Slytherin - 01 Oct 2010, 11:23
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |