Fear flows through my veins ...
|
29 Sep 2010, 22:00
|||
|
|||
Uu, next Sorry ca [,] comentez asa tarziu, dar sa stii ca l-am citit de cand l-ai postat, really
Imi place capitolul, desi cred ca nu se supara nimeni daca le faci un pic mai lungi Quote:Bãiatul se trezi, ajungând direct în picioare. Deja dusese mâna la pistol. “Anne !” exclamã el, ca sã realizeze cã era în spital. Se uitã nedumerit la doctor, apoi la mama sa. Fusese doar un coșmar. Dar, de ce se speriase din cauza faptului cã Anne ar fi în pericol ? Ar fi fãcut la fel cu orice prieten al lui ?Se infiripa sau e deja infiripat deja? Pistol Vroiam si eu unul cand eram mica Quote:”Sunã-i pe toți. Întâlnire generalã. Parcul Național, aripa F, aleea Gaj.” zise el scurt, apoi închise telefonul. Nu se simțea înI just love it. Asta imi aduce aminte ca o sa avem parte de actiune in cap. urmatoare Quote:”Uitați care e planul. Anne, tu mergi cu Anabell și Lisa. Drake, tu cu mine, Leroy și Franco mergem împreunã. Fetelor, țineți sub supraveghere cât mai mult din oraș, noi vom merge la cafenea.” spuse el repede, iar fiecare o luã spre direcția cerutã.Cat de scurt si la obiect. Asta imi aduce aminte de mine ![]() Next ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Hidden Fear | Odette B. Malfoy | 17 | 4,736 |
02 Jul 2011, 21:38 Last Post: Robert Eric Smith |