~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~
|
30 Sep 2010, 20:51
|||
|
|||
Fratiorul meu
mic si scump ok, nu cred ca e mic dar totusi am tras chiulul pe aici stiu ca merit o bataie..dar totusi..mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? In primul rand..mi'a placut dedicatia Pentru Iss a noastra Quote:„-La ce te uiti, Caroline?”Caroline e un nume superb si uuu, uragan Quote:venind langa patul lui Daisy.pe bune acuma, tu chiar ai luat toate numele perfecte Quote:am vrut doar sa-ti spun cat de mult imi vei lipsi..”moare, nu? Quote:Domnul „Prajitura”aww, that's cute ![]() Quote:Domnul „Prajitura” nu a mai fost vazut niciodata de atunci. Unii spun ca a murit.. de inima neagra.. altii ca a plecat pe mare, doar cu o barca, doua vasle si hainele de pe el.. „nu'mi zi ca a murit si asta nu a murit, a plecat pe mare Quote:„Acesta este testamentul meu. Nu am prea multe de lasat, doar cateva propietati, nu prea multi bani.. Voi parasi aceasta lume asa cum m-am ivit in ea, singur si fara nimic al meu. Tot ce am este povestea mea, pe care o scriu acum, cat inca mi-o pot aminti. Numele meu este Benjamin.”mi'a placut faza asta a fost foarte tare..parea filozofica Benjamin arata tare imi place mult prima poza si Daisy..e superba Quote:-Cine e Benjamin Button?” intreba Caroline curioasa.ma intreb..ce o sa fie pana la urma cu povestea asta Quote:Dadu buzna in propria casa si urca scarile cu o viteza demna de admirat pentru un om de varsta sacine stie ce atlet o fi fost ala la tineretea lui? Quote:Acea femeie.. Ea si-a dat viata pentru mine. Si pentru asta, sunt recunoscator pe vecie..fraza asta mi'a adus aminte de George..care a murit nu stii, dar nu conteaza Greys anatomy deeci..si prin urmare nu e un com kilometric i'm sorry, dar numai de asta am putut fi in stare..nu ma simt nici prea bine..dar..vreau next pentru ca fic'ul asta promite mult |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] | Julia Lilith Potter | 20 | 5,349 |
14 Dec 2007, 23:23 Last Post: Lyra Dust |