Exista viata dupa moarte...
|
30 Sep 2010, 21:10
|||
|
|||
OOC : Mersi muuult de comentarii nebunele mele ( Apropo de nebune Ashlyn )
Ti-am mai zis ca ma faci sa rad de fiecare data cand iti citesc comentariu ? ![]()
Un simplu pat, insa o iubire adevarata... O lumina puternica il izbi in ochi, nu mai era in stare sa-si forteze ochii sa stea deschisi, asa ca ii inchise , insa vocea calda, a iubitei sale, il trezise. "Axel, te simti bine ?" Linistea...fusese un raspuns destul de clar pentru Skye. "Da...", raspunse Axel, vorbele-i iesindu-i greu pe buzele uscate, pe care fata le umezea continuu cu propria-i gura. 'Probabil ca nu este momentul sa-i cer iertare pentru starea mea de seara trecuta, insa nu pot trai fara ea !' Acum nu se gandea daca o sa sfarseasca cu capul deasupra toaletei, acum spera ca relatia lor sa tina mai mult decat un fir de ata. "Imi pare nespus de rau !Insa vreau sa-mi cer iertare intr-un fel mai special. Esti ca si cerul, pentru ca cerul este infinit si ramane neschimbat orice ar fi.Trec prin tine avioane, elicoptere si furtuni, dar tu ramai cerul si nimic nu te poate ajunge." In inima fetei ceva il refuza cu indarjire spunand parca "te urasc, insa adevarul era ca pe masura ce-l asculta pe Axel, inima ei incepea sa foloseasca in alt context acea expresie : "Urasc faptul ca te iubesc..." "Te iubesc...", zise baiatul fraza aceasta atat de clasica, atat de obisnuita, insa care reprezenta o lume ce n-o putea descrie.
~@@###~ Skye (Cum priveste ea lucrurile...) ~###@@~ 'Adevarul este ca si soarele, poti sa-l ignori o vreme, dar nu dispare.Adevarul este ca te iubesc tot mai mult, iar cand ar trebui sa te cert, te imbratisez.' Il priveam nauca de vorbelei sincere, insa noaptea trecuta parca ma ucisese cu cele intamplate si totusi... 'Elibereaza-l pe cel pe care-l iubesti, lasa-l sa zboare departe, purtat de aripile vantului, iar daca se intoarce atunci e al tau pe veci.Daca nu mai vine, asta este pentru ca asa este menit sa fie...' "Deci te-ai intors...", am pronuntat eu, zambind. "Poate pentru ca ma simt din ce in ce mai purificat cand sunt cu tine", i-am auzit vocea blanda. I-am atins mana si l-am mangaiat , aratandu-i afectiunea ce o tineam captiva in mine, apoi am incercat sa-l ridic pur si simplu fara a ma gandi la nimic.Vroiam sa fiu atat de eterna pe cat zicea el ca sunt... Nu era bine sa gandesc asa si nici nu o faceam, insa nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc : 'El imi vede sufletul, temerile, fragilitatea, incapabilitatea de a lupta cu o lume pe care ma prefac a o domina, dar in raport cu care nu prezint nimic' M-am uitat lung la el si am incercat sa-mi trimit sperantele pierdute, insa cand i-am privit ochii, cand m-am cufundat in ei mi-am dat seama ca cuvintele ar fi fost moarte.
~@@##~Revenire~##@@~ Sorbea caldura si soarele iubitei sale ce parea atat de confuza, parca speriata de visele-i spulberate-n mii de cioburi. Insa isi aminti propozitia cel imbarbata de fiecare data : "In jocul de-a urzeala tronurilor castigi sau mori.Nu exista cale de mijloc..." Si totusi, vise spulberate in mii de cioburi, reveni Axel la observatia ce o vazuse in ochii lui Skye. Nimic bun nu este gata in cateva secunde, Pentru orice zambet trebuie sa astepti o viata, Pentru fiecare sarut trebuie sa versi lacrimi profunde, Cand un vis se sfarama, nu te uita in urma, priveste in fata ! O dorinta ce se destrama in mii de crampeie Oare undeva in asta lume exista o cheie? Vreau sa-mi aduc cioburile infipte in mine Rand pe rand culese de niste maini fine... Era atat de fericit sa o vada acolo, alaturi de el, incat ar fi fost in stare sa zboare, numai ca sa o pastreze. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|