Thread Closed 
Pentru prima data in camera necesitatilor
30 Sep 2010, 21:39
In timp ce priveam privelistea destul de monotona pe fereastra, nu sesizasem ca nu numai eu puteam avea sentimente atat de profunde...
Fusesem o egoista.....
As fi vrut sa dau timpul inapoi si sa repar tot ce gresisem in viata, insa era imposibil, caci ne traim o singura data viata si ne-o traim in prezent...
Vedeam cu Claw imi cadea la picioare, parca supus sub puterea mea, un lucru care ma impresiona si tot o data nu-mi place, caci eram egali, asemanatori ca 2 picaturi de apa, insa diferiti.
Nici eu nu vroiam sa fie acesta ultimul cuvant, fusese doar un gand amar un gand ce spera sa se regleze....
Daca ar face urmatorul pas, atunci...
Am coborat privirea spre el si l-am auzit spunand :
-Mai incearca o data..., sufletul imi era adapat de o caldura misterioasa ce nu stiam de unde provenea, insa o caldura ce nu o mai simtisem de mult.

Mi-am aruncat inca o data privirea spre el si vedeam ochii scanteietori de dorinta, privirea intrebatoare, in sinea lui probabil fiind confuz si indurerat...
Apoi ceva neasteptat ma prinse de umeri si buzele calde se lipira de ale mele, putea fi acesta un sentiment etern, neintrerupt de nimeni si de nimic.
Doi oameni, avandu-se unul pe celalalt, o camera goala si FERICIRE...

"Orice vei face va fi nesemnificativ, dar este important sa-l faci...."

Fusese singura vorba de care eram capabila, in rest cuvintele erau doar imbogatirea limbajului trpului si nu invers...

OOC: Ma uimesti pe zi ce trece
Hmmm neasteptat episodul nu-i asa?

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Pentru prima data in camera necesitatilor - by Scarlett Soul - 30 Sep 2010, 21:39

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  camera necesitatii, prieten de nadejde Hayley M. Alden 2 1,740 04 Feb 2011, 14:55
Last Post: Abby Kills
  Cartea "Camera Necesitatii" Annabelle Rosalie Koreea 1 1,541 31 Dec 2010, 21:24
Last Post: Daniel Cruplud
  Camera Necesitatii ButuzaVasi 0 1,270 11 Dec 2010, 22:37
Last Post: ButuzaVasi
  O noapte in Camera Necesitatii Katya Sokorov 28 7,217 18 Jun 2010, 15:26
Last Post: Bell Evans
  Cum am descoperit eu camera necesitatii Bonnie Wright 0 1,260 08 Jun 2010, 23:50
Last Post: Bonnie Wright
  camera necesitatii Sophia Mason 22 5,033 16 May 2010, 11:02
Last Post: Bell Evans
  Camera necesitati John Weasley 1 1,626 05 Oct 2008, 10:32
Last Post: Kennya Allen