Thread Closed 
Pentru prima data in camera necesitatilor
01 Oct 2010, 15:55
Acum ...eram nelinistit...dar totul era pe intelesul meu paseam pe un nou drum...iar viata mea pare foarte frumoasa si linistita.Acum aveam sentimentul...ca atunci cand inima era plina de bucurie...aveam sentimentul ca si cum o dorinta ascunsa mi sa indeplinit...
Acum totul parea ca o clipa in care singuratatile noastre se recunoscura,se apropiara una de cealalta fiind de-atunci , drum plin cu mangaiere,zambete si multa fericire...acum puteam ramane captiv undeva in timp...simtind mana ei pe umarul meu si nu ma mai temeam de intuneric sau de raul ce avea sa vina...O simt mereu acolo,undeva stralucind...si luminand gandul si singuratatea mea...
Acum dupa o mare clipa de tacere imi deschide-am buzele pentru a rosti ceva ce era asternut in mintea si sufletul meu...
-Crystal...fiecare amintire...din aceasta camera...este o mica incapere in care se aduna comoara momentelor noastre impreuna!
Pentru prima data traiam o minune in fata ochilor trandafirul ce se ofilise ...acum era inflorit de un alb puternic asezat langa vaza sparta!...

Nu puteam cunoaste adevarata dragoste decat depasind-o...dar mi-am dat seama ca inima a vazut ce era invizibil pentru ochii mei...am inteles intr-un final ce insemna sa iubesti...Iubirea nu statea in priviri sau in vorbe...in sarutari sau in tineri de mana...insemna a fi amandoi o singura persoana ...pentru ca sa privim amndoi acelas lucru...sa simtim acelasi gust...sa avem acelasi sentiment...aceasi traire...acelasi zambet si acelasi gand...

"Nu conteaza cea ce faci...ci cata dragoste pui in cea ce faci!"

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Pentru prima data in camera necesitatilor - by Oliver C.S. Queen - 01 Oct 2010, 15:55

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  camera necesitatii, prieten de nadejde Hayley M. Alden 2 1,741 04 Feb 2011, 14:55
Last Post: Abby Kills
  Cartea "Camera Necesitatii" Annabelle Rosalie Koreea 1 1,548 31 Dec 2010, 21:24
Last Post: Daniel Cruplud
  Camera Necesitatii ButuzaVasi 0 1,273 11 Dec 2010, 22:37
Last Post: ButuzaVasi
  O noapte in Camera Necesitatii Katya Sokorov 28 7,227 18 Jun 2010, 15:26
Last Post: Bell Evans
  Cum am descoperit eu camera necesitatii Bonnie Wright 0 1,260 08 Jun 2010, 23:50
Last Post: Bonnie Wright
  camera necesitatii Sophia Mason 22 5,064 16 May 2010, 11:02
Last Post: Bell Evans
  Camera necesitati John Weasley 1 1,628 05 Oct 2008, 10:32
Last Post: Kennya Allen