-- Camellot --
|
01 Oct 2010, 22:05
|||
|
|||
Capitolul 7
Cum se deschise usa,cele doua zuzate sarira pe cotropitor,sau cotropitori....waaaaa...erau mai multi o.O "Ingrid draga...data viitoare ia si tu ceva din plastiiiiiic! " se planse domnul Nicola dupa ce primii o tigaie in cap. "Eh...tata...unde-i Oana?!!! o.O" "Vin si eu din Romania pana aici...sa te vad...iar tu intrebi de cotoroanta de orghista?" "Am auuuuzit!" se auzi o voce pitigaiata de pe undeva...dar de oriunde. "Unde naiba esti?!" intreba Ella impiedecandu-se de pragul inexistent al usii. "In aerisire!... "Bine faci...oricum ti-ai dat cu prea mult parfum" Tot alaiul,inclusiv ratonul din tavan intrara in camera.Defapt nu erau siguri ca animalul brunet era cu ei,pana se auzira cum se taraste si cum incepe a injura cand da cu capul. "Urat Ingrid...urat " incepu Valentin inspectand camerele si oprindu-se in fata lui Marcus. "Da tata...stiu ca a uitat sa se pieptene azi si ca mereu a avut fata asta de tont" interveni roscata de pe undeva din spate. "Aaaaa..nu! Nu ma refeream la cum arata Marcus...ziceam de camera...ce dezordine! Si ce-s cu fustele astea roz si verzi?" "Aia-s boxerii mei " interveni gay'ul "Si parul asta de babuin de pe perie...de cate ori ti-am zis sa nu folosesti acelasi pieptene cu animalele?" "Heei! vedeti ca tot va aud...inca bine...e vina mea ca imi cade parul?" Se auzi din nou vocea de soarece...de data asta de prin scurgerea de la chiuveta. "Ce mai?...aveti sobolani?" "Nuuuu...nu deschideti robinetuuuuuul!" tipa soarecele si se auzi cum incepe sa fuga si woaaaa...Oana intra pe usa,mirosind a canalizare si a detergent de vase. "Mai bine lasai parfumul" se planse chitaristul in timp ce aducea parfumul din camera alaturata. "Fraiere...e spray de muste!" In scurt timp toti erau asezati pe canapea,cu exceptia lui Alex,Ingrid,Oana,Ella si Marcus...mda...toooooaaaata lumea.Barbatul se uita prin jur incercand sa gaseasca si a mia chestie stramba in ceea ce priveste comportamentul trupei,dar nu reusea. "Tata...suntem de 999...trebuie sa mai lucram pana la 1000.Mai asteapta si tu sa crestem..."Interveni Ingrid facand fata aia de catelus. "Alexandra...stii ca nu-ti merge chestia asta niciodata!" "Mda...dar speranta moarte n-are" "Pe pisica mea o chema Speranta si a murit la doua zile dupa ce am botezat-o" Se baga in vorba Alex...auzind femininul numelui sau. "Flacau...te-as lua de sot...pardon...de ginere!" Ingrid ramase ca si traznita la auzul acestor cuvinte.Daca intelese ea bine...ta'su incerca sa se dea la baiatul de care ii place.Pardon...pentru ea. 'Asa tata as vrea si eu' isi spuse Bumbuca in minte rotindu-si privirea si oprindu-se pe parul lui Ella care statea fix in fata sa. "Si copii...am o mare,uimitoare si foarte tare veste!" continua tatal Gridei.... ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|