Letters to you ...
|
01 Oct 2010, 23:28
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 14:55 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Vanatoare regala De cateva zile ascultam o singura melodie, cantata cu ani in urma de un simplu baiat...Eiii, bine, nu era chiar un baiat oarecare...avea ceva, ceva ce puteam numi FARMEC... Stiam totate versurile, le invatam fara motiv, stiam ca nu aveam cum sa-l mai revad, desi fusese un simplu om ce ma impresionase prin felul lui de as trai viata, prin imaginatia si inventivitatea lui....
As vrea sa pot sa cred ce-am crezut odata
As vrea sa te revad macar odata si As mai vrea sa fiu din nou copil sa Fie totul mai putin dificil Ia-ma-n brate si baga-ma-n pat Ce conteaza ca acum sunt barbat. Spune-mi o poveste si fa-ma sa plang Si zi-mi ca ma iubesti chiar si-asa natang. Ia un pui de vodka si un pumn de aspirina Undeva in cap mi s-a stins o lumina Am gasit fericirea intr-o noapte de vara As putea-acum sa mor, n-are ce sa ma doara. Ma gandesc la tot ce-a fost atunci cand era bine Da, mi-astept acuma trenul care nu mai vine Asculta vantul cum urla afara Mi-as trai toata viata pana diseara. ![]() Vreau sa pot sa cred ce-am crezut odata As vea sa cred in vant macar odata Si as vrea sa fiu din nou copil Sa fie totul mai putin dificil. Ia-ma-n brate si baga-ma-n pat Ce conteaza ca acum sunt barbat Spune-mi o poveste si fa-ma sa plang Si zi-mi ca ma iubesti chiar si-asa natang. Ia un pui de vodka si un pumn de aspirina Undeva in cap mi s-a stins o lumina Am gasit fericirea ïntr-o noapte de vara As putea-acum sa mor, n-are ce sa ma doara. Era ceva unic in ele, felul in care erau cantate ... totul....
E unul dintre oamenii care ma facea sa zambesc... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|