Happy Birthday, Matty! >:d<
|
01 Oct 2010, 23:59
|||
|
|||
![]() La mulþi ani, Matty! Din moment ce Matt Isildur este un membru activ, mi se pare foarte normal sã se facã un thread pentru urãrile de ziua lui de naºtere. În primul rând, vreau sã îþi urez un cãlduros „La mulþi ani!” ºi sã fii fericit la cei 16 aniºori, puiule. Sã ai parte de tot ce e mai bun în viaþã, sã fii sãnãtos, sã iubeºti ºi sã fii iubit. Sã fii înconjurat mereu de prieteni adevãraþi [ sã-i spui lui bro cã nu mai am încredere sã te las cu el la baschet.. ] ºi sã nu suferi niciodatã. ªi vreau sã ºtii cât de mult însemni pentru mine ºi cât te iubesc.. Pentru tot ce faci, pentru tot ce spui în fiecare zi. ªi pentru cã mi-ai intrat în viaþã. Pentru cã tu fãrã mine nu eºti tu.. iar eu fãrã tine nu pot fi. [ Iiiip, vine 6. octombrie. ![]() Mãcar de ziua ta sã fii puþin mai nebun, sã te distrezi mai mult ca de obicei, sã uiþi de tot ºi toate. Niciodatã sã nu te dai bãtut, sã lupþi în continuare pentru ceea ce vrei [ cum m-ai învãþat ºi tu pe mine ]. Sã ai parte de cea mai frumoasã zi de naºtere ºi sã ne trãieºti 1000 [000.000.000. ![]() ![]() OFF: Kennya.. ne întâlnim toþi trei la o apã mineralãããã. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Happy Halloween! | Raphael Olivier | 6 | 2,114 |
31 Oct 2012, 21:35 Last Post: Lexie Stryder |
|
Happy B-Day Robby! | Fleur Delacour | 11 | 3,571 |
17 Aug 2011, 12:39 Last Post: Ginny Anne Alden |