Prima zi in noua slujba
|
02 Oct 2010, 16:34
|||
|
|||
Fata incepu sa alerge spre Helena, ajungand repede langa ea.
"-Ok, cred ca te'am molipsit cu echilibrul meu precar" chicoti ea. "Haide, stai jos" continua, in timp ce o ajuta sa se aseze pe un pat. "-Sper sa nu fie grav" ofta Ronnie. "-De ce? Nu vrei sa stau aici cu tine, surioara?!" chicoti Helena. "-Chiar nu te doare?!" intreba astropufa, uitandu'se spre rana. "-Ugh, ba da..dar putin" sopti Helena, strangand din dinti. "-Bree, anunt'o pe Madam Pomfrey" striga Bell, iar Brianna iesi din salon. "-Rose e tot cu coreeanul ala" o anunta Sophie. "-Mda, nu ne mira" chicoti Ronnie. "-Deci, e grav?!" intreba Helena, putin panicata. "-Cred ca e o fractura deschisa, din moment ce exista plaga. Dar nu pot sa iti spun ca e sigur asta..sau s'ar putea sa fie o luxatie mai complicata. Sa asteptam totusi sa vina Madam Pomfrey" ofta Bell, asteptand infirmiera. Aceasta intra val-vartej in camera, mormaind. "-De ce toata lumea se loveste azi?!" spuse ea, apropiindu'se de cele doua cercetase. "-Poate ca e prima zi de munca a lui Bell?" intreba Luna, zambind. Asistenta analiza pret de cateva secunde rana, dupa care spuse: "-Domnisoara Evans, imi poti spune ce crezi ca e?" "-O fractura deschisa, dar e putin probabil, pentru ca glezna nu se rupe, se disloca" raspunse Bell. "-Corect..este o luxatie putin mai complicata, dar.." incepu Madam Pomfrey. "-Dar sangele vine de la o zgarietura, din cate vad eu" intrerupse Bell. "-Adevarat..deci, curata rana si aplica o fasa elastica bine stransa. Domnisoara Brighton, fa'i fisa de internare" ordona Madam Pomfrey, dupa care pleca. "-Deci, e grav sau nu?!" intreba Sophie, in cele din urma. "-E acceptabil" murmura Bell, care deja incepuse sa curete zgarietura. "Doare?" intreba ea. "-Nu, e ok" raspunse Helena, privind'o atenta. Termina de bandajat zgarietura, dupa care puse o fasa elastica stransa si un pachet de gheata pe deasupra. "-Ar trebui sa se dezumfle curand. Si sa o dezmorteasca" spuse Bell, ca pentru ea.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|