2. Tunera Diffusa
|
03 Oct 2010, 16:43
|||
|
|||
Am privit-o pe profesoara, care repede impartii cartiile la toate banciile, apoi astepta sa raspundem la intrebari.
Am zambit, timida, apoi mi-am inmuiat pana in cerneala mea, de culoarea inchisa. Nu erau asa de grele intrebarile.Avea sa-mi fie usor sa formulez raspunsurile. ~ 1.In opinia mea, principalul motiv pentru care un vrajitor folosii aceasta floare, in scopuri fatale, ar fii setea de razbunare. Ar mai fii multe alte motive, precum : ura fata de acea persoana, dorinta de a face rau, anihilarea unui mare vrajitor, si multe altele. ~ 2.Nu, nu sunt deloc deacord cu aprobarea vanzarii acestei plante, deoarece folosirea plantei in scopuri demonice ar duce la haos si groaza in Lumea Vrajitoreasca. Astfel s-ar crea o mare dezordine in Lumea Noastra.Cei vinovati ar murii, omorati de cei rai, astfel ca raul ar conduce binele (asta daca binele ar mai exista. Am zambit multumita, privind pergamentul.Mi-am pus pana pe banca, si am asteptat ca profesoara sa preia cuvantul. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|