Vesnica problema
|
03 Oct 2010, 20:39
|||
|
|||
Bell tresari, speriata.
"-Nick" sopti ea, cu ochii mariti de groaza. "-Nu..nu cred ca s'a intamplat nimic, trebuie sa fim calme" incerca Helena sa o linisteasca. "-Nick..Nick are probleme" spuse cercetasa, panicata. "-Bell, Madam Pomfrey si Hagrid sunt cu el, noi trebuie sa stam aici" spuse Ronnie, incurcata. Bell se ridica cu greu din pat si se indrepta spre geam. "-Domnisoara, tu ar trebui sa stai in pat. Glezna aia nu arata bine deloc!" o ameninta Helena. Luminile de la coliba uriasului erau aprinse, iar in fata casutei se puteau distinge usor doua siluete. "-Daca patesc ceva..e doar vina mea" spuse Bell, printre lacrimi. "-Ai probleme? De ce sa fie vina ta?!" intreba Ronnie, socata. "-Pentru ca eu am vrut plimbare..desi era luna plina" ofta cercetasa. "-Toate am vrut plimbare" o corecta Helena. "-Dar totusi.." replica Bell. "-Uite, eu zic ca sunt bine" incerca Ronnie sa calmeze atomsfera. Cercetasa lasa un alt oftat sa scape, dupa care se lumina brusc la fata. "-Stiu" spuse ea, printre lacrimi. "-Cercetasa are o idee?" chicoti Helena. "-Am sa'i trimit lui Nick un patronus..vorbitor" murmura Bell, in timp ce deschidea fereastra.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|