Your favourite lyrics:x
|
04 Oct 2010, 21:31
|||
|
|||
Mi se infierbanta sangele in mine cand aud melodia asta.. Versurile sunt.. geniale, mai ales refrenul. Vescan FTW!! [STILL]
-- Vescan - Suflet de Campion --
E vorba de suflete mari tari, ca o stâncã. Campioni! Oameni ce-au stat drepþi în faþa vieþii p-aici. Campioni! Oameni ce rezistã-n chin da' nu se-nchina. Campioni! Tu.. Campioni! Nu v-am uitat perverºilor.. Scuzele nu-s rezolvarea.. Sã vã ierte Dumnezeu.. Cã eu nu mai cunosc iertarea.. Sãrutul lui Iuda.. L-am simþit prea des pe faþã.. ªi-orice palmã te-nvaþã.. Cum sã faci faþã faþã-n faþã.. Deci, haideþi toþi.. Nu mai simt nimic, mã simþi.. C-am în loc de protezã.. Inima strânsã-ntre dinþi.. Mai am exact ca mine fraþi.. Fraþilor ne confundaþi.. Nu stãm la zid, rând pe rând.. Pe rânduri alineati.. Tu fii.. Cel ce profitã.. Vezi cã banii te schimbã.. Vezi sã ai o limitã.. Lasã-i pe restu sã se-ntindã.. Nu-i lãsa sã te-atingã.. Ia-le sufletu-n þintã.. Aratã-le cã poþi zâmbi.. Chiar ºi cu inima ciobitã.. Aratã-le lor cine eºti.. ªi-altora cine sunt ei.. Dã-le mãºtile jos.. Sã vadã toþi cât sunt de grei.. Aratã-le cã nu visezi.. Averea lor în somn.. Aratã-le c-ai suflet de campion.. ªi eºti cel mai bogat om.. E vorba de suflete mari tari, ca o stâncã. Campioni! Oameni ce-au stat drepþi în faþa vieþii p-aici. Campioni! Oameni ce rezistã-n chin da' nu se-nchina. Campioni! Tu.. pe ce te bazezi când zici cã faci parte din.. Campioni ? E vorba de suflete mari tari, ca o stâncã. Campioni! Oameni ce-au stat drepþi în faþa vieþii p-aici. Campioni! Oameni ce rezistã-n chin da' nu se-nchina. Campioni! Tu.. pe ce te bazezi când zici cã faci parte din.. Campioni ? Am venit prin atâtea.. Dar am rãmas acelaºi eu.. Am oscilat mereu între bãiat bun.. ªi derbedeu.. Nu e om fãrã fricã.. Nu e om fãrã defect.. O sã vinã zile negre.. Eºti gata sã le þii piept ? Nu cred.. Într-un final.. Orice om cedeazã.. Psihic sau fizic.. Când inima îþi sângereazã.. Dar sufletu-þi vibreazã.. Pare cã cedeazã, în prima fazã.. Garda ta e jos.. El încã luptã ºi viseazã.. Vezi sã ai sufletul mare.. Sã n-ai ºi gurã mare.. C-o sã simþi rapid.. Gustu' rãngii pe buzele tale.. Aflã cã nimeni nu poa sã-þi þinã.. Legatã-n lacãte ura.. Un pas în faþã, o eschivã.. Coloreazã-le dantura.. N-ai nevoie de brigadã.. C-ãºtia-s doar de decor.. Sânt bazaþi cu zece-n spate.. Singurï fug de umbra lor.. N-ai nevoie de brigadã.. C-ãºtia-s doar de decor.. Sânt bazaþi cu zece-n spate.. Singurï fug de umbra lor.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |