Primul pas
06 Oct 2010, 13:37
Primul pas pe peronul 9 si 3/4 a fost ca si primul pas pe pamant. Aveam emotii pentru ca era primul meu an la Hogwarts . Si nu stiam nimic despre castel , si nu cunosteam pe nimeni . Eram ca o furnica intr-un musuroi nou .
Pe peronul din Londra eram impreuna cu matusa mea Cassandra , un non , dar singura persoana din viata mea , care a avut legatura cu magia . Am ajuns cu greu la peronul 9 , mi-am luat bagajele si am trecut de zid pentru prima oara , cand am ajuns pe cealalta parte emotiile mele au murit , odata cu normalitatea. Acum matusa Cassandra ma consola de zor , spunandu-mi ce grozav va fi la Hogwarts.
-... o sa fiti impartiti pe case , Cercetasi , Ochi-de-soim , Astropufi si Viperini , chiar de un Joben Magic . Haide ! O sa fie grozav , scumpo !
-... o sa fie o echipa de vajt-hat ! Sunt sigura ca o sa fi buna la vajt-hat!...
spunea matusa Cassandra inflacarata , in timp ce eu ma uitam dupa Expres, putin agitata . Mi-am mangaiat bufnita de langa mine , pe nume Codwig , care statea agitata in cusca .
In sfarsit Expresul Hogwarts se apropia incet de peron , cu fluieratul sau usor , si care te trezeste din nesiguranta. Mi s-a pus un ghem in stomac , care se marea odata cu apropierea trenului . Dar stiam ca de acum incolo nu voi mai fi singura.
Si chiar atunci ma impiedic cu spatele de ....
secunda mai tarziu ma trezesc langa ea/el pe jos .
-Buna!Si scuze , eram cu spatele si nu te-am vazut !Vrei o broscuta de ciocolata ?

Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni.

[Image: 2a76g0h.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Primul pas - by Ramona Neardow - 06 Oct 2010, 13:37
Re: Primul pas - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 00:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Primul an...plin de magie... Alessandra R. Light 7 2,515 19 Oct 2011, 21:28
Last Post: Alessandra R. Light
  Primul An Liam Blackwell 11 3,583 26 Aug 2011, 13:13
Last Post: Alice Morris