2. Tunera Diffusa
|
06 Oct 2010, 15:01
|||
|
|||
Bell isi nota intrebarile pe pergament, dupa care o privi pe prima si se apuca de scris.
- Part I - ● Cum credeþi cã este aspectul acestei plante ? Faceþi o micã descriere a acesteia, spunând pe scurt despre fiecare componentã a ei. Tunera Diffusa este o planta ierbacee, care are aspectul unei albastrele. Petalele florii sunt colorate intr'un albastru spre mov, avand o nuanta unica, specifica. Tulpina este mica, fragila, avand proprietati speciale. Frunzele sunt mici, cu lobii luciosi. Radacina are un aspect pivotant, fiind mica, dar stabila. ● Când credeþi cã apare aceastã plantã ? Dupa parerea mea, aceasta planta apare dupa miezul noptii, in serile cu luna noua. ● Credeþi cã serveºte vindecãrii ? De ce ? Din moment ce planta este opuse florii "Agrimonia Eupatorium" atunci partile ei componente vor fi otravitoare, sau vor ajuta la prepararea potiunilor otravitoare. - Part II - ~Tema Acasa~ 1. Din punctul meu de vedere, un vrajitor ar folosi aceasta planta pentru a prepara o potiune otravitoare atunci cand inamicul sau ar fi unul de moarte, deoarece in mare parte din cazuri, infuzia preparata din petalele florii duce adesea la decese. Probabil o dusmanie veche, din copilarie, sau o apatie centrata pe invidie. 2. Parerea mea este ca aceasta planta ar trebui interzisa prin lege. Nu este normal sa fie preparata, alaturi de alte ingrediente, in cadrul potiunilor. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|