Toamna tarzie
|
06 Oct 2010, 16:03
|||
|
|||
"-Hei, ma cautati cumva?"intreba Nick strigand si dandu-si gluga pelerinei negre jos. Se pare ca baiatul vroia sa se duca la Hagrid, fara sa il vada nici-un elev, dar cele doua cercetase erau o exceptie.
Fetele se deziluzionasera iar Bell zambi. Helena merse spre el vesela si il intreba: "-Unde ai fost batrane? Nu te-am mai vazut de secole.." "-Hehe, pai vara asta am fost plecat din tara in Austria si ocupat la fiecare luna plina...n-am avut timp de plictiseala"povesti baiatul. "-Nick, imi pare bine sa te revad"zise Bell si il imbratisa. "-Si eu ma bucur sa va revad"murmura soimeancul. "Helena, unde e sora ta? Nici pe ea n-am mai vazut-o de mult timp.." "-Hmm, pai cred ca e la biblioteca, tot zicea ceva azi-dimineata despre o tema la Transfigurare."raspunse fata. "-Vei avea timp un an intreg sa iti reintalnesti toti prietenii"zise Bell. "-Exact. Te duceai cumva spre Hagrid?"intreba Helena. "-Da, de ce? Aaa...sa nu-mi spuneti ca tocmai ati venit de la el"rase Nick. "-Ba chiar de la el am venit"chicoti Bell. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|