Jade`s here.
|
06 Oct 2010, 21:42
|||
|
|||
Welcome to…
Jade «» Crawford
![]() put some lyrics or lines about the character
![]() Jade era o fata obisnuita din Los Angeles pana la varsta de 8 ani cand a afalt ca este vrajitoare primind vestea de la parintii sai [divortati, locuieste cu tatal] si de atunci a stiut ca asta e scopul ei in viata si a incercat sa fie cat mai buna pentru a reusi ![]() Jade este inalta, frumoasa, sexy. Are parul rosu, lung si drept. Ochii verzi si patrunzatori. ![]() E o fire mai nebuna care adora distractia si isi traieste viata din plin. Adora muzica si magia. Este in acelais timp sensibila si romantica cand e cazul. E destul de irascibila si incapatanata. E o fire dificila ce asteapta sa fie descoperita ![]() La inceput era hotarata sa se alature de partea raului, a gastii lui Cap-de-Mort, dar dupa a realizat ca e mai bine de partea binelui si acum e sigura ca nu ar trada niciodata binele pentru rau. ![]() EU ma numesc Sabina, am 12 ani, sunt din Galati...am personalitatea descrisa personajului meu si iubesc muzica rock ![]() ![]() ![]() pai...sunt mai noua si inca nu stiu care RP e mai bun deci..no comment! Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jade L. Wossen | Oswin A. Cameron | 14 | 3,539 |
24 Feb 2012, 22:36 Last Post: Oswin A. Cameron |
|
Alessandra Jade Hogewild | Alessandra J.Hogewild | 20 | 5,433 |
28 Jan 2012, 15:04 Last Post: Alessandra J.Hogewild |
|
Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) | Jade A. Crawford | 8 | 2,454 |