Proaspat sortata!
|
06 Oct 2010, 22:16
|||
|
|||
-Buna, Ema! Ce diminita ghinionista, mormai eu.
-Inca se mai vede sufita mea rebela? intreaba Ema. -A nu , doar ca te-am vazut aranjanduti-o cand ai intrat in Sala , raspund razand. Ema zambeste si se asaza pe scaun , langa mine. Dupa cateva secunde, Wandor, bufnita mea , imi lasa un plic pe masa , asteptand sa il citesc. "Hm.."gandesc eu in timp ce ma chinui sa rup plicul. "Buna scumpo! Cum te simti la Hogwarts? Cum sunt colegii?Mancarea?Dar profesorii? Noi suntem toti bine, iar pe sora ta o vom duce saptamana viitoare in Franta, pentru un tratament , care (spune doctorul) ca o va vindeca complet. Am inteles de la Wandor ca te-ai acomodat repede, dar astept cu nerabdare sa imi trimiti inapoi scrisoarea. Cu dragoste,ai tai parinti" Am zambit si mi-am sters lacrima de pe obraz. I-am spus bufnitei ca voi scrie raspunsul scriosorii imediat dupa ce plec de la masa.Aceasta mi-a inteles raspunsul si a zburat in liniste. Eu am revenit cu gandul in Mare Sala, privindu-mi colegii. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|