The beauty of the lake
|
07 Oct 2010, 10:49
|||
|
|||
Barbatul din portret tacu cateva secunde in timp ce-si amintea.
"-16 decembrie,nu?Tin minte ca s-a intamplat exact dupa ce am venit de la tabloul acela cu vanatori.Am tras asa un chef acolo..." Jimmy isi dadu teatral ochii peste cap,dar Dumbledore inca privea cu indulgenta. "-Continua,te rog",spuse McGonagall taios. "-Da,a trecut un baiat pe aici.Chiar ma intrebam de ce a venit dupa ce s-a dat stingerea.Oricum,nu am vazut mare lucru.Scrijelea ceva pe pereti,chiar langa toaleta aceea." Henry arata cu degetul aratator locul in care bantuia Myrtle. "-Credeam ca e nebun.Sau poate ca dupa tot vinul pe care l-am baut..." "-Multumim,Henry",zise Snape apasat."Ne-ai spus tot ce aveam nevoie." Dumbledore nu asculta aberatiile barbatului din pictura; pur si simplu se indrepta spre o portiune de perete.Jimmy se intreba daca directorul stia ce face. "-Aparecium",murmura Dumbledore,tintind cu varful baghetei spre perete. Si brusc,cuvintele incepura sa prinda viata...
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secrets around the lake | Jennifer L. Campbell | 4 | 1,161 |
07 Aug 2011, 17:20 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Strange things near the lake | Fleur Delacour | 1 | 1,001 |
04 Jul 2011, 14:28 Last Post: Fleur Delacour |
|