2. Tunera Diffusa
|
07 Oct 2010, 10:56
|||
|
|||
M-am uitat ls intrebari.Vazand ca ajoritatatea raspunsera la ele,m-am grabit si eu sa zic ceva.
● Cum credeþi cã este aspectul acestei plante ? Faceþi o micã descriere a acesteia, spunând pe scurt despre fiecare componentã a ei. Pai... Tulpina-este foarte subtire si usor de rupt Frunzele-sunt plante medicinale Radacina-este foarte mare si rezistenta Florile-sunt otravitoare ● Când credeþi cã apare aceastã plantã ? Eu cred ca apare iarna,datorita radacinii ei rezistente. ● Credeþi cã serveºte vindecãrii ? De ce ? Eu cred ca se foloseste vindecarii doar in anumite cazuri deoarece florile care sunt otravitoare nu se pot folosi sub nicio forma la vindecare!Se pot face potiuni si ceaiuri di frunzerle plantei! Considerasem ca dadusem prea mult frau liber imaginatiei... Dupa ce am primit manualul de la profesoara am inceput sa scriu. Tema: 1.Se poate folosi in scopuri malefice ca:razbunarea,invidia si sinuciderea. 2.Nu,nu as fi de acord!Planta este otravitoare si poate folosi in scopuri malefice.Este ca si cand ai ajuta raufacatori sa fure!Ar trbui interzisa in continuare! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|