Lectia IV
|
07 Oct 2010, 16:57
|||
|
|||
Am luat pana in mana si am inceput sa scriu pe pergament:
1.Care Arcana v-a impresionat cel mai mult? Justificati. Arcana care m-a impresiunat cel mai mult este cea cu numarul 17 : "Steaua: Cartea sperantei". Cred ca atunci cand Incuiatii prezic aceasta Arcana , capata mai multa incredere in ei si devin mai puternici. Speranta este un lucru de baza in Lumea Lor , deoarece ei aspira la lucruri aproape imposibile, si spera , pana cand acestea se dovedesc a fi in cazul contrar.(dar nu de fiecare data) 2.Acest mod de a ghici viitorul vi se pare ridicol sau interesant? Credeti ca tarotul este cea mai buna forma a Incuiatilor de a prezice viitorul? Da , acest mod mi se pare interesant. Dupa parerea mea, Tarotul este o forma destul de sigura a Incuiatilor de a prezice viitorul. Dar nu la fel de sigura ca Zodiacul , cand Incuiatii citesc in Stele. 3:Care dintre Arcane considerati ca este cea mai importanta? Eu consider Arcana cu numarul 2 cea mai importanta:"Marea Preoteasa--simbolizeaza misterul,intuitia,fortele noastre subconstiente.Papesa,dupa cum i se mai spune ,are inteligenta la inima. Ea simte cu sufletul,nu cunoaste cu mintea" Am impaturit pergamentul si i l-am adus doamnei profesoare, asteptand raspunsul sau. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|