Ceaiul
07 Oct 2010, 17:38
In a treia zi la Hogwats .
Dupa multe zvonuri pe care le-am auzit , ma duc pana la urma sa vad , ce poate fi in bucataria noastra . Termin repede de mancat ce am in farfurie , si fug repede prin marea sala . Dupa zvonurile pe care le-am auzit la niste elevi din anul VII , bucataria trebuie sa fie langa un tablou mare cu fructe , din subsolul Astropufilor.
Deci , cobor repede scarile , si mangai portocala de pe tablou , usa din spatele lui se deschide repede si ma lasa sa intru . Fac un pas mare , fara sa imi dau seama de ce era pe jos (ceai), o secunda mai tarziu sunt intisa pe pardoseala , plina de ceai , si foarte lipicioasa , cu o gramada mare de spiridusi pe langa mine .
Imi ridic capul , cu ochii mari cat cepele , langa mine erau peste 100 de spridusi , vreo au luato la fuga prin incapere , era o camera mare , ca si sala de deasupra , cu mese lungi , ca si cele ale caselor , fiecare avand cate o farfurie pe ea . Peste cateva secunde ma vad asezata pe o perna si cu 4 feluri de prajituri in fata . Eram atat de nedumerita incat a trebui sa iau una.
-Cu ce va poate servi Pinky, domnisoara ? aud un spiridus mic , cu un maieu roz , murdar de cafea, spunandu-mi !
-Pai... am venit doar in vizita! am spus eu aproape mut.
-Suc de dovleac sau ceai, domnisoara?mai aud un spiridus mic spunand.
-Aaa... pai , stiti ar trebui sa plec !
-Domnisoara vrea fursecuri sau sand-wichuri cu dumneaei?
-Poftim ? Nu , nu imi trebuie nimic!
Pinky ,fugise repede spre foc si mai avea umpic si se arunca, daca nu o prindeam.
-Scuzati Pinky , Pinky spiridus nou , si putin cam prost! imi spuse alt spiridus .
-dumneavostra trebuie luati , altfel Pinky se arunca! Confirmase Pinky repede.
-Stiti , ma-s putea servi cu o prajitura daca vreti, dar nu mai mult!
Atunci 2 spiridusi au fugit si mi-au adus o cutie mare de prajituri.:hp9:
-Pinky am sa te mai vizitez! ... Atunci , pa!
Si ei au facut o plecaciune mare in timp ce eu mergeam spre usa!
[i] [i]

Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni.

[Image: 2a76g0h.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ceaiul - by Ramona Neardow - 07 Oct 2010, 17:38
Re: Ceaiul - by Jessica F. Jersey - 07 Oct 2010, 19:06
Re: Ceaiul - by Ramona Neardow - 08 Oct 2010, 22:10
Re: Ceaiul - by Crissy Izabelle Tepes - 10 Oct 2010, 17:04
Re: Ceaiul - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 21:10
Re: Ceaiul - by Ramona Neardow - 22 Jan 2011, 20:47