Doar o plimbare obisnuita.
07 Oct 2010, 21:52
Ora 19:10.
Poate ca ceilalti colegi ai mei sunt deja la Ore. Dar eu pur si simplu nu am vrut sa ma duc. Simteam nevoia sa merg in Padurea Interzisa. Sau nu stiu unde. Oricum voiam sa imi ies putin din rutina zilnica.
Vremea nu arata prea promitator. Fostii nori albi, pufosi, acum erau aproape negri. Negri , aproape mai negri ca intunericul din padure. Soarele disparuse cu mult timp inainte , iar ciorile faceau atmosfera mai sobra.
Intr-un final,dupa mult timp de gandire , m-am hotarat sa vizitez Padurea Interzisa.
Ajunsesem. Copacii se leganau de o parte si de alta a cararii inguste , iar sunetele bineinteles ca nu lipseau. In departare , se auzeau urlete. Probabil de lupi. Dar acest lucru nu ma sperie , ba chiar ma facu sa merg mai departe. Vazusem un pui de dragon , care statea langa o feriga smaraldie.
M-am apropiat de el, fara sa-mi fie teama.
"Micutule...unde e mama ta?" am intrebat eu facandu-mi curaj sa-l ating.
Dar inca nu reusisem.
Imi era ,totusi , putin frica sa pun mana pe aceasta Creatura Magica. Am avut multe tendinte sa il mangai , dar de fiecare data imi trageam mana inapoi.
La un moment dat , am auzit un sunet. Aproape de mine. Si eu , si puiul de Dragon ne-am indreptat intors privirea in spate si...

OCC:continuati voi.

~For you,I'm Jess.

[Image: rollins.jpg]

[Image: f4qpu9.jpg]

Cele mai bune produse!

O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Doar o plimbare obisnuita. - by Jessica F. Jersey - 07 Oct 2010, 21:52
Re: Doar o plimbare obisnuita. - by Bell Evans - 08 Nov 2010, 17:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O plimbare interzisa Liam Blackwell 4 1,329 22 Jul 2011, 12:02
Last Post: Liam Blackwell
  O plimbare in padure Anaella L. Hathway 8 1,764 01 Apr 2011, 21:16
Last Post: Anaella L. Hathway
  O plimbare in clar de luna Lyra Dust 21 4,308 30 Oct 2007, 21:49