O zi de toamna .
|
09 Oct 2010, 11:41
|||
|
|||
,,-Cred ca probabil traieste dar nu stiu pentru cat timp" , fu raspunsul de care Luna il primi , un raspuns obisnuit , la fel cu al majoritatii care vroia sa spuna - ,,Nu" - , sau cel putin asa il interpreta Luna . Mda , numai doua variante erau posibile , din care alegerea era inevitabila . Si se va afla mai devreme sau mai tarziu , desi majoritatea vroiau mai tarziu . Pentru ca daca Potter mai traia , insemna ca Devoratorii sau altcineva au pus la cale un plan de razbunare din care el a reusit sa scape . Dar daca nu , atunci Devoratorii aveau mana libera . Sau cel putin daca cineva nu ii va opri .
Oricum , Luna stia de partea cui este . Si nu avea de gand sa se implice mai mult pana la primirea de noi informatii - dar oricum , de ce se gandea la toate chestiile alea ? Doar asta facuse de cand cu numarul din ziar si impartirea scolii in sustinatori ai Devoratorilor si sustinatori ai lui Potter . ,,Mda , si Ministrul e plecat cine mai stie pe unde" , isi spuse ea si apoi intreba : -Si , ce mai ziceti ? OOC : Mai continuam topicul asta , sau il inchidem peste cateva mesaje ? ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|