Plimbare cu o noua prietena
|
09 Oct 2010, 14:49
|||
|
|||
Ma plimbam cu pasi marunti prin Hogsmeade . Ma gandeam ca avea sa fie o zi minunata de toamna. Afara era superb ,totul era de un verde pasnic,dar in acelasi timp si mohorat. Deja aparuse auriul acela care in fiecare toamna apare pe frunze. Totul era minunat,eram atat de aprofundata in gandurile mele incat nu prea observam cine era prin jurul meu. Ma uitam la cerul senin,dar in acelasi timp precaut... Speram sa nu urmeze o ploaie astazi,doream sa fie o zi perfecta,o zi pe care o voi tine minte ca un inceput deosebit de toamna. Apoi am dat usor de ceva,care mie mi se parea a fi un animal. Cand m-am uitat in jos,am vazut o puma,parca,care arata splendid. Era de culoare bej,dar nu ca oricare alta,era mai speciala,sau cel putin asa mi se parea mie. Bufnita mea,Sabri,care statea pe umarul meu s-a speriat cand a observat ca m-am oprit,dar intr-un final am calmat-o eu.Uitandu-ma in dreapta pumei am observat-o pe Kasumi,o fata de la Ochi-de-Soim,casa din care faceam si eu parte,care mie mi se parea foarte de treaba.
Sperasem ca nu o deranjez ,i-am spus,,buna,, .A dar din cap si ea in semn de salut. Apoi m-am aplecat din nou catre puma,parea atat de blanda,dar in acelasi timp si atat de decisa sa isi apere stapana cu propria viata. Aveam acel sentiment ca puma se intelege atat de bine cu Kasumi,cum sunt si eu cu Sabri,bufnita mea. Am zambit calduros si am mangaiat puma pe crestetul capului. S-a uitat la Kasumi,parca intreband-o daca sa ma atace sau nu. Pur si simplu m-am emotionat,parea atat de loiala. Un animal mereu iti poate fi un prieten bun. Mi-a curs o lacrima pe obraz,fiindca mi-am amintit de fosta mea puma,pe nume Asla. Imi era atat de dor de ea. Si ea era asa de apropiata de mine,o iubeam atat de mult,dar a murit. Cat am plans eu atunci.. M-am asezat pe o banca langa Kasumi,speram sa nu se supere pe mine,oricum as fi plecat daca ar fi zis acest lucru. Deodata mi-am amintit de Jake,care murise de curand,lacrimi mi-au curs din nou pe fata,lacrimi de suferinta,dar deodata am avut impulsul sa ma opresc fiindca imi propusem sa plec de la Hogwarts,pentru a avea o zi de recreere,pentru a mai imi lua gandul de la el. Daca as fi ramas in camera singura,as fi innebunit.Apoi amintindu-mi ca nu sunt singura acolo m-am uitat la Kasumi si i-am spus cu un zambet calduros pe fata: -Ce mai faci tu? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare de primavara | Evelina R. Potter | 2 | 1,072 |
28 May 2012, 16:36 Last Post: Evelina R. Potter |
|
Plimbare | Mellisa Harper | 15 | 2,750 |
15 Dec 2010, 20:40 Last Post: Bell Evans |