~Sperand sa se intoarca~
|
09 Oct 2010, 15:29
|||
|
|||
Am simit o atingere calda,ciudat fiindca normal ar fi trebuit sa fie foarte rece. Dar ce imi pasa mie acum? De nimic . Jake al meu venise de unde era acum sa ma vada pentru ultima data,sau probabil pentru prima oara in aceasta camera,deoarece probabil aveam de gand sa revin.,sau cel putina sa speram. Nu voiam sa imi traiesc viata printr-o iluzie,printr-o speranta ca el mereu se va intoarce,chiar daca va face asta este doar o fantoma,dar nu imi pasa,il iubeam si ma iubea si acest lucru era singrul care conta in acest moment. Poate voi ajunge sa iubesc pe altcineva,dar el este in trecutul meu si va ramane mereu acolo undeva intr-o parte a sufletului meu.
-Si eu. Nu te voi uita niciodata!,i-am spus printre lacrimi. -Ba da,iubita mea,trebuie sa o faci. Pastreaza amintirile noastre frumoase,dar nu-ti fie teama sa iti construiesti altele noi!,mi-a raspuns! Apoi a adaugat:,, De dragul meu,te rog!,, I-am raspuns ca da desi stia ca nu sunt in stare sa fac acest lucru acum.. A ramas langa mine si Yuky si ma privea ca pe un inger,desi eu ar trebui sa il privesc astfel. Eu il priveam ca pe Jake al meu ,cum l-am cunoscut ,cum era el de fapt! M-am uitat la vara mea si i-am soptit incet: -Il iubesc!... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|